ΥΠΠΟ για ταινία Τζόκερ: Εταιρία διανομής έκανε την καταγγελία

ΥΠΠΟ για ταινία Τζόκερ: Εταιρία διανομής έκανε την καταγγελία
Μενδώνη συνέντευξη Τύπου -

Όπως προκύπτει, ενώ η ΕΔΕ στο υπουργείο Πολιτισμού είναι σε εξέλιξη, η καταγγελία για την ταινία Τζόκερ που οδήγησε στους πρωτοφανείς ελέγχους από την Αστυνομία, έγινε από άνθρωπο που εργάζεται σε εταιρεία διανομής ταινιών.

Σύμφωνα με τον Γενικό διευθυντή Σύγχρονου Πολιτισμού, Μάριο Κωστάκη, η μία υπάλληλος της επιτροπής που κάλεσε την Αστυνομία στους κινηματογράφους για την ταινία Τζόκερ, δέχθηκε νωρίτερα καταγγελία από άνθρωπο που εργάζεται σε εταιρεία διανομής.

Αυτό δήλωσε ο γενικώς διευθυντής, μη θέλοντας να μιλήσει παραπάνω για το θέμα, καθώς είναι σε εξέλιξη η ΕΔΕ, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Πάντως, ακόμα και μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπουργός Πολιτισμού επιμένει πως πριν τον έλεγχο δεν ενημερώθηκε κάποιος από την ιεραρχία του υπουργείου. Σε ερώτηση του News 24/7 σχετικά με το πώς γίνεται οι υπάλληλοι να ξεκινούν έλεγχο σε αίθουσες χωρίς να δίνεις εντολή από το υπουργείο, η κ. Μενδώνη είπε πως δεν γνωρίζει αν είχε δοθεί εντολή για το συγκεκριμένο θέμα και ερευνά πόσοι άλλοι έλεγχοι έχουν γίνει τα προηγούμενα 15 χρόνια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα