TEDxAthens: Οι αναγνώστες του NEWS 24/7 περιγράφουν το δικό τους “άγνωστο”

TEDxAthens: Οι αναγνώστες του NEWS 24/7 περιγράφουν το δικό τους “άγνωστο”
Σπύρος Χαμάλης

Στο TEDxAthens βρέθηκε η 24 MEDIA με το NEWS 24/7. Το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας του NEWS 24/7 για το "The Great Unknown". Αυτές είναι οι απαντήσεις σας.

Η 24 MEDIA με το NEWS 24/7 συμμετείχαν ενεργά στο TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταφέροντας τον παλμό της διοργάνωσης μέσα από την δημοσιογραφική του ματιά.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το NEWS 24/7 είχε τη δική του παρουσία με πολλαπλές δράσεις στις οποίες είχε ενεργό ρόλο το κοινό. Φόντο, ήταν το κεντρικό θέμα του TEDxAthens, “The Great Unknown”.

Μεταξύ άλλων, το κοινό είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος στην έρευνα που έτρεξε η δημοσιογραφική ομάδα του NEWS 24/7, γεφυρώνοντας την “απόσταση” ανάμεσα σε ομιλητές και θεατές.

Σπύρος Χαμάλης

 

Τι σημαίνει The Great Unknown για όσους παρακολούθησαν τις ομιλίες; Οι κεντρικοί ομιλητές έδωσαν συνεντεύξεις στο NEWS 24/7 και το κοινό είχε την ευκαιρία να τους δει από κοντά αλλά και να καταθέσει τις δικές του απόψεις. Άλλωστε, το άγνωστο είναι κάτι το τελείως διαφορετικό για τον καθένα μας, και ίσως όμως και τόσο ίδιο.

Διαβάστε τις συνεντεύξεις των Τζέικ Μπέρνσταϊν, Τζεφ Μοντάνα και Πίτερ Χάμαρστεντ που μας έβαλαν στα δικά τους μυαλά.

Σπύρος Χαμάλης

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας του NEWS 24/7 μπορείτε να τα δείτε παρακάτω

Όπως περιέγραψαν και οι διοργανωτές: Το άγνωστο είναι σπουδαίο. Δίνει νόημα στην ανθρώπινη υπόστασή μας. Επαναπροσδιορίζει την ανάγκη μας για ανακάλυψη και γνώση. Ως παιδιά, το αντιμετωπίζουμε με δέος, σαν έναν απέραντο λευκό καμβά, έτοιμος να υποδεχτεί όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε. Και όσα μπορούμε να φανταστούμε, μπορούμε και να πραγματοποιήσουμε.

Η δημοσιογραφική ομάδα του NEWS 24/7 που βρέθηκε στο TEDx Athens NEWS 24/7

 

Για τους αναγνώστες μας, άγνωστο σημαίνει κυρίως “εξερεύνηση”. Αγχώνονται περισσότερο από την εργασία, αλλά στη φιλία και την οικογένεια βρίσκουν την ελπίδα τους. Απέναντι στο άγνωστο, οι αναγνώστες μας οπλίζονται με σχέδια, με προετοιμασία δηλαδή, ενώ αν μπορούσαν να βρουν την απάντηση σε ένα αιώνιο άγνωστο ερώτημα, αυτό θα ήταν αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο. Παράλληλα, μπροστά σε ένα μέλλον άγνωστο, χωρίς κανόνες, περιορισμούς και κοινωνικές πεποιθήσεις, αισθάνονται απελευθερωμένοι και όχι περιορισμένοι. Θα ήθελαν να εξερευνήσουν περισσότερο το “μέσα τους” και αν μπορούσαν να δώσουν εικόνα στο Μεγάλο Άγνωστο, αυτό θα ήταν φυσικά ο Γαλαξίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα