Θέατρο του Νέου Κόσμου: Καλοκαιρινή περιοδεία για τις 5 πιο sold-out παραστάσεις του

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Καλοκαιρινή περιοδεία για τις 5 πιο sold-out παραστάσεις του

Η αφρόκρεμα των παραστάσεων του Θεάτρου του Νέου Κόσμου βγαίνει σε μια πολύ μικρή καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Η πανδημία του κορονοϊού δεν πτοεί το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το οποίο το δύσκολο αυτό καλοκαίρι «αντεπιτίθεται» με τις πέντε πιο sold out παραστάσεις του.

Η αφρόκρεμα των παραστάσεων του Θεάτρου του Νέου Κόσμου βγαίνει σε μια πολύ μικρή καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα της Αττικής:

ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ

Η παράσταση “Πέτρες στις τσέπες του”, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, επιστρέφει για μία και μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», το Σάββατο 18 Ιουλίου.

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Είναι 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ο 15χρονος Κρίστοφερ στέκεται δίπλα στον σκοτωμένο σκύλο της γειτόνισσάς του, της κ. Σίαρς, που τον έχουν καρφώσει με ένα δικράνι. Η κ. Σίαρς θα καλέσει την αστυνομία, και ο Κρίστοφερ για πρώτη φορά στη ζωή του θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα του γίνει σύσταση. Παρά την απαγόρευση του πατέρα του, ο Κρίστοφερ αποφασίζει να λύσει το μυστήριο του σκοτωμένου σκύλου, γιατί πιστεύει πως ο δολοφόνος πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Μαρία Καλλιμάνη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Θέμης Πάνου, Μαρία Κατσανδρή, Θύμιος Κούκιος, Γιώργος Γιαννακάκος, Βάσια Χρήστου, Σπύρος Κυριαζόπουλος

Το «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» θα ανέβει στις 23 & 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» και στις 28 & 29 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ

Μετά από 2 πολύ πετυχημένες θεατρικές περιόδους στο Εθνικό Θέατρο, η παράσταση που έγινε το talk of the town και κέρδισε κοινό και κριτικούς, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Οικονομίδης, Παίζουν: Αντώνης Ιορδάνου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Μάγια Κώνστα, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιάννης Νιάρρος, Θάνος Περιστέρης, Στάθης Σταμουλακάτος, Έλλη Τρίγγου

Το «Στέλλα Κοιμήσου» θα ξεκινήσει την διαδρομή του σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής και της επαρχίας στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι πρώτες παραστάσεις στην Αττική είναι: 5 & 6/9 στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου, 18 & 19/9 στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής” και 25 & 26/9 στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Nikos Karanikolas © 2014

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο θέατρο επί 2 χρόνια, η παράσταση “Σταματία, το γένος Αργυροπουλου” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου κλείνει τη θριαμβευτική πορεία της σε επιλεγμένα φεστιβάλ και θέατρα στην Αθήνα και την περιφέρεια. Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας της Ελένης Ουζουνίδου, που βραβεύτηκε, όπως και η παράσταση, στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος.

Η παράσταση θα ανέβει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

MUTE

Ένας άνθρωπος που κυνηγά το μυαλό του, ένας άνθρωπος που αρνείται τις λέξεις. Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης… Τι τους συνδέει;

Το «Mute» είναι μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό. Σε σκηνοθεσία Σοφία Πάσχου, Γιώργος Χρυσοστόμου. Παίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Θα ανέβει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Περισσότερες ημερομηνίες για τις παραστάσεις του Θεάτρου του Νέου Κόσμου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα