Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποχώρηση από τον “Ρινόκερο”

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποχώρηση από τον “Ρινόκερο”
Άρης Σερβετάλης Glomex

Οι σύντομες δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη στην κάμερα, μετά τον σάλο για την αποχώρησή του από τον "Ρινόκερο". Πώς σχολίασε όσα είπε ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Για πρώτη φορά μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από το θεατρικό “Ρινόκερος” επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκε έξω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού, ζητώντας του να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί και ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ωστόσο έδωσε ένα μανταρίνι στη συνεργάτιδα της εκπομπής, επειδή, όπως είπε: “πρέπει να με περιμένατε πολλές ώρες”.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Κακλέα, σκηνοθέτη της παράστασης “Ρινόκερος”, ο ποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη Σερβετάλη, ο ηθοποιός του ευχήθηκε “καλή επιτυχία”.

Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος”, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κακλέας χθες.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον “Ρινόκερο”, ο οποίος θα είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ενώ η παράσταση αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου στο θέατρο Κιβωτός στις 16 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη αντίδραση του Άρη Σερβετάλη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα