Ξαφνική μπόρα διέκοψε τον Οιδίποδα του Τόμας Οστερμάιερ στην Επίδαυρο

SCHAUBÜHNE - THOMAS OSTERMEIER, ödipus / οιδίποδας της Maja Zade
SCHAUBÜHNE - THOMAS OSTERMEIER, ödipus / οιδίποδας της Maja Zade GIANMARCO BRESADOLA

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 το φεστιβάλ Αθηνών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση της Κυριακής κανονικά.

Μία απρόσμενη μπόρα διέκοψε το βράδυ του Σαββάτου, 4/9, την παράσταση “Οιδίποδας” που σκηνοθέτησε ο δημοφιλής Γερμανός σκηνοθέτης Τόμας Οστερμάγιερ και έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 3/9 στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση ξεκίνησε στις 21.15 κανονικά, όμως γύρω στις 22.00 άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες και λίγο μετά δυστυχώς οι ηθοποιοί αναγκάστηκαν να τη διακόψουν. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως ο ηθοποιός Renato Schuch, που ενσαρκώνει τον Οιδίποδα, και η ηθοποιός Caroline Peters, που υποδύεται την Ιοκάστη, σήκωσαν τα χέρια ψηλά, παρακάλεσαν τους… θεούς να τους λυπηθεί… Δυστυχώς ωστόσο, η παράσταση έπρεπε να διακοπεί σχεδόν στη μέση της (η διάρκειά της είναι δύωρη). Η τραγική ειρωνία; Από την παράσταση αυτή απουσιάζουν πλήρως οι θεοί. Μάλιστα ο ίδιος ο Τόμας Οστερμάγιερ στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μάς είχε πει χαρακτηριστικά: ""Οι ουρανοί είναι άδειοι, δεν υπάρχουν Θεοί"!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 το φεστιβάλ Αθηνών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση της Κυριακής κανονικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Θέατρο, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
SHARE:

24Media Network