Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ντύνεται με ασήμι κάτω από την Πανσέληνο!

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ντύνεται με ασήμι κάτω από την Πανσέληνο!

Όσες φορές και αν έχεις δει την πανσέληνο ποτέ δε θα τη χορτάσεις! Σας περιμένουμε όλους τις Παρασκευές 29 Ιουνίου, 27 Ιουλίου και 24 Αυγούστου, για να λουστούμε στο μαγευτικό φως του φεγγαριού παρέα με τα ζώα του Πάρκου.

Μέσα στον διάχυτο ρομαντισμό, έχουμε προσθέσει μια παιχνιδιάρικη και εκπαιδευτική νότα, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει μικρούς κι μεγάλους! Θα έχετε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα ζώα, μέσα από διαδραστικά προγράμματα, να μάθετε τα μυστικά της άγριας φύσης μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και να απολαύσετε ολόκληρη την οικογένεια του Πάρκου κάτω από το εντυπωσιακό παιχνίδι της ασημόσκονης του φεγγαριού, για τρεις μαγικές βραδιές!

Τις τρεις ‘ασημένιες’ Παρασκευές, το Πάρκο θα λειτουργεί κανονικά από τις 9:00 το πρωί, ενώ από τις 17:30 το απόγευμα ξεκινάμε να κινούμαστε στους ρυθμούς του φεγγαριού. Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών, όπου θα έχτε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά το μεγαλείο των συγκεκριμένων ζώων και να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή, τις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητές τους. Από τις 18:00 μέχρι τις 19:30 ο χώρος μπροστά από τα "Πουλιά της Ινδονησίας" γεμίζει χαρά με παιχνίδια και χειροτεχνίες ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, χελώνες, φίδια, πιγκουίνους, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες! Από τις 19:30 μέχρι τις 20:30 αφήνουμε τη μαγεία της μουσικής να μας συνεπάρει στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών, παρέα με τον σαξοφωνίστα Χάρη Αθανασόπουλο, ενώ στις 20:30 ξεκινάει η Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών! Και για όσους θέλουν να τελειώσουν τη βραδιά τους ακόμα πιο «χορτάτοι» , το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00!

ADVERTISING

Σας περιμένουμε όλους, τις τρεις αυτές Παρασκευές, για να απολαύσουμε τη μαγεία της φύσης, μέσα από δραστηριότητες που θα συναρπάσουν ολόκληρη την οικογένεια και θα μας χαρίσουν τις πιο μοναδικές στιγμές κάτω από την Πανσέληνο!

Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο:

Παρασκευή 29/06

Έναρξη: 17:30

17:30-18:00

Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών

18:00-19:30

Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα "Πουλιά της Ινδονησίας"

18:00-19:30

Ταϊσματα ζώων

18:00 Ρινόκεροι

18:15 Λεμούριοι

18:30 Γιγάντιες Χελώνες & Φίδια

18:45 Πιγκουίνοι

19:00 Καμηλοπαρδάλεις

19:15 Ελέφαντες

19:30-20:30

Live μουσική από τον σαξοφωνίστα Χάρη Αθανασόπουλο στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών

20:30

Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών και το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00!

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Οι Παρασκευές του καλοκαιριού μόλις έγιναν ακόμα πιο συναρπαστικές! Σας περιμένουμε!

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων - πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας - που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

SHARE:

24Media Network