Το οσκαρικό “Άσπρο πάτο” πάει για ριμέικ – με τον Ντι Κάπριο;

Το οσκαρικό “Άσπρο πάτο” πάει για ριμέικ – με τον Ντι Κάπριο;

Το δανέζικο «Άσπρο πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ αφού κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας, ξεκινάει την χολιγουντιανή πορεία του.

Όχι θα τ’ άφηναν! Πριν κατακάτσει ο κουρνιαχτός από το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας που απέσπασε, το δανέζικο «Άσπρο πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ παίρνει ήδη την άγουσα για το αγγλόφωνο (χολιγουντιανό) ριμέικ του.

Η ιστορία τεσσάρων μεσόκοπων εκπαιδευτικών και φίλων κολλητών, οι οποίοι αποφασίζουν να διεξαγάγουν ένα ιδιότυπο πείραμα παραμένοντας «ελαφρώς μεθυσμένοι» καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας ώστε να είναι αλέγροι και δημιουργικοί, άρεσε ανυπερθέτως –η υποψηφιότητα του Βίντερμπεργκ στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας το αποδεικνύει, άλλωστε. Πάντως ο δανός σκηνοθέτης δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει ή να γράψει το σχεδιαζόμενο ριμέικ, αλλά θα κρατήσει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.

Κι επειδή, βέβαια, η μισή και παραπάνω ταινία ακουμπάει στους ώμους του Μάρτιν –τον οποίον ενσάρκωσε θαυμαστά ο Μαντς Μίκελσεν– ήδη έχει ξεκινήσει το σπέκουλο για το ποιος χολιγουντιανός ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον αβανταδόρικο (και δύσκολα πολυσύνθετο) ρόλο. Μεταξύ μας, το γεγονός ότι τα δικαιώματα για το ριμέικ αγοράστηκαν (μετά από σκληρή μάχη με την εταιρεία παραγωγής Nine Stories του Τζέικ Τζίλενχαλ) από την Appian Way, ιδιοκτησίας Λεονάρντο ντι Κάπριο, κάτι πρέπει μάλλον να μας πει…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα