“Το τρίτο στεφάνι” επιστρέφει

“Το τρίτο στεφάνι” επιστρέφει
Η Μαρία Καβογιάννη (δεξιά) και η Μαρία Κίτσου σε σκηνή της παράστασης Elina Giounanli/nophoto.gr

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την δεύτερη σεζόν της παραγωγής, που θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου και μόνο για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες θεατές.  

Πρόλαβε να παιχτεί για 13 μόνο παραστάσεις πριν την επιβολή του δεύτερου λοκντάουν, κατόπιν συνέχισε την πορεία του στριμαριστά και διεθνοποιημένα, και τώρα –καλώς εχόντων των πραγμάτων και πανδημίας επιτρέπουσας– ετοιμάζεται να ξανανέβει για δεύτερη σεζόν στην σκηνή του Θεάτρου Παλλάς.

Ο λόγος, για «Το τρίτο στεφάνι», το εμβληματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που διασκεύασαν εκ νέου ο Νίκος Μανουσάκης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 8 Οκτωβρίου και η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε.

Η διανομή της παραγωγής παραμένει η ίδια, με την Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Εκάβης, την Μαρία Κίτσου ως Νίνα, και τους Κώστα Ανταλόπουλο, Ειρήνη Βαλατσού, Μελίνα Βαμπούλα, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Άρτεμη Γρύμπλα, Δημήτρη Καραβιώτη, Τάσο Λέκκα, Ορνέλα Λούτη, Γιώργο Μακρή, Δημήτρη Μανδρινό, Στάθη Μαντζώρο, Φοίβο Μαρκιανό, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαο Χαζαράκη, και Γιώργο Ψυχογυιό στους υπόλοιπους ρόλους του εξαιρετικού αυτού έργου, το οποίο καταγράφει όλη την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας μέσα από τις μικρές προσωπικές ιστορίες των ηρώων του.

Σημειώστε, πως σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλλάς, το θέατρο, μέχρι νεωτέρας, θα δέχεται μόνο θεατές που έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19, ή έχουν νοήσει μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Προβλέπονται έλεγχοι σχετικών πιστοποιητικών κατά την είσοδο των θεατών, ενώ η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του θεάτρου θα είναι υποχρεωτική. Παράλληλα, κάτοχοι εισιτηρίων για παραστάσεις που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους σε νέα παράσταση, επικοινωνώντας είτε στο [email protected] (αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, παλαιό αριθμό κράτησης, και νέες επιθυμητές θέσεις), είτε στα ταμεία του Παλλάς, από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά.

Πληροφορίες: «Το τρίτο στεφάνι», Θέατρο Παλλάς, Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 20:30. Τιμές εισιτηρίων 80, 50, 30, 20 και 15€. Προπώληση στο https://www.viva.gr/tickets/theatre/pallas/trito-stefani-2os-xronos/

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα