Τρεις συνθέτες έπαιξαν “Μαζί για το Παιδί” στο Ηρώδειο

Τρεις συνθέτες έπαιξαν “Μαζί για το Παιδί” στο Ηρώδειο
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους STUDIO PANOULIS - photo agency email:[email protected]

Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο οι τρεις δημοφιλείς συνθέτες, Μ. Πλέσσας, Γ. Χατζηνάσιος και Γ. Θεοφάνους "έντυσαν" τη νύχτα με τις υπέροχες μελωδίες τους για τους σκοπούς της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Μια συναυλία γεμάτη αγάπη και ελπίδα έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης σε ένα κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο οι τρεις πολυαγαπημένοι Έλληνες συνθέτες Γ. Χατζηνάσιος, Μ. Πλέσσας και Γ. Θεοφάνους για χάρη της σημαντικής φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας «Μαζί για το Παιδί».

Οι τρεις δημιουργοί που προέρχονται από τρεις διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών ένωσαν την αγάπη τους για τα παιδιά έκατσαν σε τρία πιάνα στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου και “γέμισαν” το κοινό με τις μελωδίες τους Μαζί τους εμφανίστηκαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως η Μελίνα Ασλανίδου, η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, ο Δάκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Demy.

«Παίξαμε μπροστά στο πιο όμορφο κοινό, που αγκάλιασε εμάς και το “Μαζί για το Παιδί”», είπε ο Μίμης Πλέσσας κατά την υπόκλισή του στο τέλος της συναυλίας. Με αστείρευτη ενέργεια αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ το γεγονός ότι στην αρχή της βραδιάς έχασε την ισορροπία του και έπεσε επί σκηνής, ευτυχώς χωρίς να πάθει απολύτως τίποτε.

«Οι τρεις συνθέτες κάναμε τις καρδιές μας ένα με τα πιάνα μας», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος που μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τους πάντες, όλες τις ηλικιακές ομάδες, με τη νεολαία να δίνει τον τόνο. Η «προθέρμανση» έγινε δυναμικά. Οι τρεις τους ξεκίνησαν με μελωδίες από τον ξένο κινηματογράφο, ενώ στη συνέχεια ο Μίμης Πλέσσας έπαιξε –συνοδεία των δύο συνθετών– το «Ενας ουρανός μ’ αστέρια» που ταίριαζε γάντι στο ρωμαϊκό ωδείο και το «Δως μου τ’ αθάνατο νερό». Τη σκυτάλη έλαβε ο Χατζηνάσιος με το «Ηταν μια φορά κι έναν καιρό» για να ακολουθήσει το «Δεν είναι που φεύγεις» και ο Θεοφάνους με τα τραγούδια: «Στα υπόγεια είναι η Θέα» και «Δεν έχω πού να πάω».

Οι συνθέτες και οι τραγουδιστές εναλλάσσονταν και η βραδιά προχωρούσε με τις μεγαλύτερές τους επιτυχίες. Από το «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» στο «Με λένε Γιώργο» και στο «λα να με τελειώσεις», οι θεατές συντονισμένοι δεν σταμάτησαν ούτε μια στιγμή να τραγουδούν. Όταν βγήκε στην σκηνή ο Δάκης τραγουδώντας το «Τόσα καλοκαίρια» είχαν όλοι σηκωθεί από τα καθίσματα τους.

Οι ερμηνευτές Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και η Βάλια Σωμαράκη άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ήταν ο πιο τρυφερός επίλογος στη συναυλία με τα παιδιά να φορούν τα μπλουζάκια που είχαν το λογότυπο «Μαζί για το Παιδί». Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους σκοπούς και την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης.

Η κορύφωση της συναυλίας των Γ. Χατζηνάσιου, Μ. Πλέσσα και Γ. Θεοφάνους στο Ηρώδειο STUDIO PANOULIS - photo agency email:[email protected]

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα