Τσολιάς για Ελληνοφρένεια και “Καθαρή Εξόδιος”

Τσολιάς για Ελληνοφρένεια και “Καθαρή Εξόδιος”
Facebook

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ήταν καλεσμένος του Βασίλη Κουφόπουλο στον News 24/7 στους 88.6 μιλώντας για την νέα του μουσικοθεατρική παράσταση που ξεκινά το Σάββατο στο Κρεμλίνο αλλά και για τα τηλεοπτικά σχέδια της "Ελληνοφρένειας".

Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα στην εκπομπή Στιγμιότυπα στο News 24/7 στους 88,6.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ήταν καλεσμένος του Βασίλη Κουφόπουλου με αφορμή την μουσικοθεατρική παράσταση που ξεκινάει από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και για τέσσερα Σάββατα, στο Κρεμλίνο.

“Καθαρή εξόδιος” είναι ο τίτλος της παράστασης και το κόνσεπτ είναι «Κάθε βράδυ με άλλη».

Δηλαδή κάθε Σάββατο θα είναι μαζί του μια διαφορετική τραγουδίστρια. Από τη σκηνή θα παρελάσουν η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Αφροδίτη Μάνου και η Φωτεινή Αθερίδου. “Θα ακούσουμε τραγούδια που δεν έχουμε ξανακούσει από τις ίδιες” είπε ο Τσολιάς.

“Πρόκειται για μια παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού” τόνισε και εξήγησε πως έχει διασκευάσει στίχους πολύ γνωστών τραγουδιών.

Αποκάλυψε επίσης ότι στην παράσταση “συμμετέχουν” ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Πάνος Καμμένος, ο Νίκος Παππάς και άλλοι παλιοί και νέοι πολιτικοί.

Σε ο,τι αφορά την τηλεοπτική εκπομπή Ελληνοφρένεια είπε ότι ξεκίνησε από το 2007 στον ΣΚΑΙ, και ο Τσολιάς προέκυψε από την έκφραση του Ελληναρά, που θέλαμε να δείξουμε και να καυτηριάσουμε.

Όταν νιώσουμε άνετα και μας πουν “είστε ελεύθεροι να κάνετε ο,τι θέλετε”, θα επανέλθουμε ως Ελληνοφρένεια, σε όποιο κανάλι, εκτός από την ΕΡΤ που την χειρίζεται η εκάστοτε κυβέρνηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα