Τέσσερις προτάσεις βιβλίων και μια πρωτοποριακή υπηρεσία για κάθε “βιβλιοφάγο” από τις Εκδόσεις Κάκτος

Τέσσερις προτάσεις βιβλίων και μια πρωτοποριακή υπηρεσία για κάθε “βιβλιοφάγο” από τις Εκδόσεις Κάκτος

Πώς με μια συνδρομή θα "χτίσεις" τη βιβλιοθήκη σου ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι.

Τι ονειρεύεται κάθε βιβλιοφάγος; Να έχει μια βιβλιοθήκη ακριβώς όπως την ονειρεύεται. Να μπορεί να την εμπλουτίζει με νέα βιβλία όσο συχνά θέλει με μικρό κόστος, αλλά και τα βιβλία αυτά να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του. Με τη συνδρομή myKAKTOS αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Και εξηγούμαστε.

Οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ πρωτοπορούν και επιβραβεύουν την προτίμηση του κόσμου, προσφέροντάς του μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια με τα συνδρομητικά πακέτα myKAKTOS.

Με μια συνδρομή στις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ μπορείς να αποκτήσεις μοναδικά οφέλη όπως:

  • Δωρεάν βιβλία της επιλογής σου, αξίας έως 16 ευρώ, ανάλογα με το συνδρομητικό σου πακέτο
  • 10% έκπτωση για κάθε επόμενη αγορά σου
  • 30 λεπτά προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία, που θα σου προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις βιβλίων ανάλογα με τις προτιμήσεις σου
  • Ειδικές προσφορές που ισχύουν μόνο για τους συνδρομητές myKAKTOS Plus και myKAKTOS Premium, για τις οποίες θα ενημερώνεσαι με ειδικό newsletter
  • Ένα βιβλιοφιλικό δώρο με κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα myKAKTOS Premium
  • Εύκολη, αυτόματη ανανέωση στη λήξη της συνδρομής.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα τα παραπάνω; Ότι πλέον η αγορά βιβλίων γίνεται – από πολλές απόψεις – πολύ πιο εύκολη και οικονομική υπόθεση.

4 προτάσεις βιβλίων για τον Δεκέμβριο

Αν, λοιπόν, ψάχνεις το επόμενο βιβλίο που θα έχει μια θέση στη βιβλιοθήκη σου, ιδού τέσσερις προτάσεις για τον Δεκέμβριο από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Γίνε σαν το νερό, φίλε μου: Οι διδασκαλίες του Bruce Lee – Shannon Lee

Η κόρη του Μπρους Λι ρίχνει φως στις πιο δυνατές φιλοσοφίες ζωής του πατέρα της, καθώς και στο πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τις διδασκαλίες του στην καθημερινή μας ζωή. Άδειασε το μυαλό σου, γίνε άμορφος, ασχημάτιστος σαν το νερό. Ο Μπρους Λι είναι ένα πολιτιστικό είδωλο, παγκόσμια γνωστός για τις πολεμικές του τέχνες και την κινηματογραφική του κληρονομιά. Όμως ο Λι ήταν επίσης ένας βαθύς φιλοσοφικός στοχαστής, που πίστευε ότι οι πολεμικές τέχνες δεν είναι απλώς και μόνο μια άσκηση σωματικής πειθαρχίας, αλλά αποτελούν και μια τέλεια ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης.

Στο Γίνε σαν το νερό, φίλε μου η Σάνον Λι αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες από τη ζωή του πατέρα της, μαζί με τις ιδέες που αποτελούν τον πυρήνα των διδασκαλιών του. Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσει ένα μάθημα από τον Μπρους Λι, το οποίο, στηριγμένο στη φιλοσοφία του και στο απόφθεγμά του «γίνε σαν το νερό», αποκαλύπτει ένα μονοπάτι προς έναν φωτισμένο τρόπο ζωής.

ISBN: 978-960-382-089-5

Τιμή: 15,37 με ΦΠΑ

Σελίδες: 272

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

Ο Ασβός – Frendrik P. Winter

Κάθε χρόνο τη νύχτα της 6ης Νοεμβρίου ένας κατ’ εξακολούθηση δολοφόνος που τον αποκαλούν Ασβό εισβάλλει από το πάτωμα του υπογείου στο σπίτι του θύματος που έχει επιλέξει. Σέρνει το θύμα του μέσα στο έδαφος και εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη.

Ένα πρωί, η εκδότρια Άνικα Γκράνλουντ βρίσκει ένα λασπωμένο χειρόγραφο έξω από την πόρτα του γραφείου της. Φέρει τον τίτλο «Είμαι ο Ασβός» και αποτελεί τη νοσηρή βιογραφία ενός κατά συρροή δολοφόνου που ζει κάτω από τη γη. Η Άνικα βλέπει σε αυτό μια ευκαιρία να σώσει τον εκδοτικό της οίκο, που απειλείται με πτώχευση αν δεν βρεθεί άμεσα ένα μπεστ-σέλερ. Αποφασίζει να το εκδώσει, αν και γνωρίζει ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Η αμφιλεγόμενη απόφασή της την οδηγεί σε βαθιά σκοτάδια που νόμιζε πως είχε θάψει από παιδί.

Ποιος είναι ο Ασβός; Ποιος έγραψε το βιβλίο; Και ποιος ελλοχεύει κάτω από το έδαφος;

Ο Ασβός είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία, που μας δείχνει πόσο εύθραυστη μπορεί να γίνει η ψυχή του ανθρώπου όταν πιέζεται υπερβολικά

ISBN 978-960-382-109-0

Τιμή: 16,43 με ΦΠΑ

Σελίδες: 480

Μετάφραση: Δέσποινα Καννελοπούλου

Οι επιστολές του Τζεφ Μπέζος: 14 αρχές για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σαν την Amazon – Στιβ Άντερσον & Κάρεν Άντερσον

Ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε μία από τις υψηλότερα αποτιμώμενες εταιρείες στον πλανήτη, και στην πορεία έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Η Amazon ήταν η εταιρεία που έφτασε τα 100 δισ. δολάρια σε πωλήσεις γρηγορότερα από κάθε άλλη. Και όλα ξεκίνησαν πουλώντας βιβλία μέσω Ίντερνετ. Πώς τα κατάφερε;

Ευτυχώς, ο Μπέζος «έκρυψε σε κοινή θέα» τον οδικό χάρτη που χρησιμοποίησε για να πετύχει. Και όποιος επιχειρηματίας τον ακολουθήσει είναι αδύνατον να αποτύχει. Εδώ και 21 χρόνια, ο Μπέζος γράφει επιστολές προς τους μετόχους της Amazon που αποκαλύπτουν τις υποκείμενες αρχές και τις στρατηγικές που χρησιμοποίησε για να την αναπτύξει. Για πρώτη φορά, Οι Επιστολές του Τζεφ Μπέζος σάς δίνουν πρόσβαση στα βασικά μαθήματα, στη νοοτροπία, στις αρχές και στα βήματα που συνεχίζει να χρησιμοποιεί για να φτάσει την Amazon στην κορυφή όπου βρίσκεται σήμερα.

Η εφαρμογή αυτών των αρχών θα σας βοηθήσει να πετύχετε ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Στο βιβλίο του ο Στιβ Άντερσον:

  • Αποκαλύπτει μέσα από τον φακό της διακινδύνευσης και της ανάπτυξης όσα έχει συμπεριλάβει ο Τζεφ Μπέζος στις επιστολές του από το ξεκίνημα της Amazon έως σήμερα.
  • Παρουσιάζει στρατηγικές που χρησιμοποιεί η Amazon και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους: νεοφυείς, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις της λίστας Fortune 500.
  • Είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, CEO, μάνατζερ, υπαλλήλους και επιχειρηματίες που επιθυμούν να φτάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.
  • Τονίζει τις 14 Αρχές Ανάπτυξης με παραδείγματα από την πορεία της Amazon, ανάμεσά τους και τις «επιτυχημένες αποτυχίες» της, αλλά και άλλων εταιρειών.

Ο Άντερσον δείχνει σε επιχειρηματίες, στελέχη και ηγέτες πώς να εφαρμόσουν τις ίδιες πρακτικές με τον Μπέζος και να κάνουν την επιχείρησή τους πιο αποδοτική, παραγωγική και επιτυχημένη – τώρα!

ISBN: 978-960-382-106-9

Τιμή: 16,43 με ΦΠΑ

Σελίδες: 264

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

Η λυκοφωλιά – Elodie Harper

Πουλημένη από τη μητέρα της. Σκλαβωμένη σε ένα πορνείο της Πομπηίας. Αποφασισμένη να επιβιώσει. Το όνομά της είναι Αμάρα. Καλώς ήλθατε στη Λυκοφωλιά…

Η Αμάρα ήταν κάποτε ένα καλομαθημένο κορίτσι, μέχρι που ο θάνατος του πατέρα της βύθισε την οικογένειά της στην ανέχεια. Τώρα είναι σκλάβα σε ένα κακόφημο πορνείο της Πομπηίας, στην ιδιοκτησία ενός άντρα τον οποίο απεχθάνεται Έξυπνη και ευρηματική, η Αμάρα αναγκάζεται να κρύβει τα ταλέντα της. Προς το παρόν, η μόνη της αξία έγκειται στον πόθο που μπορεί να προκαλέσει στους άλλους.

Όμως το φρόνημα της Αμάρας κάθε άλλο παρά πτοείται. Τη μέρα, περπατάει στους δρόμους με τα άλλα κορίτσια της Λυκοφωλιάς, βρίσκοντας παρηγοριά στα γέλια και στα όνειρα που μοιράζονται. Γιατί οι δρόμοι της Πομπηίας είναι ζωντανοί και γεμάτοι ευκαιρίες. Εκεί έξω, ακόμα και ο πιο ταπεινός δούλος μπορεί να εξασφαλίσει μια αλλαγή της τύχης του. Η Αμάρα έχει μάθει ότι όλα στην πόλη αυτή έχουν την τιμή τους. Πόσο όμως θα της κοστίσει η ελευθερία της;

Διαδραματιζόμενη στο Λουπανάρ της Πομπηίας, Η Λυκοφωλιά είναι ένα μυθιστόρημα που απεικονίζει τις ζωές κάποιων γυναικών οι οποίες για καιρό είχαν αγνοηθεί.

ISBN: 978-960-382-119-9

Τιμή: 17,49 με ΦΠΑ

Σελίδες: 512

Μετάφραση: Μαρία Κωνσταντούρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα