Προκαταρκτική εξέταση εισαγγελέα για τα “σαραβαλάκια” της ΕΛ.ΑΣ. στην Ακαρνανία

Προκαταρκτική εξέταση εισαγγελέα για τα “σαραβαλάκια” της ΕΛ.ΑΣ. στην Ακαρνανία

Τις καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για ύπαρξη ακατάλληλων οχημάτων ερευνά ο εισαγγελέας

Μέχρι τον εισαγγελέα έφτασε το θέμα των ακατάλληλων οχημάτων, την ύπαρξη των οποίων έχει καταγγείλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί αν όσα υποστηρίζει η Ένωση ευσταθούν. Η τελευταία κάνει λόγο για οχήματα που όχι μόνο δεν βοηθούν τους αστυνομικούς στο δύσκολο έργο τους αλλά τους προκαλούν προκαλούν προβλήματα και αποτελούν κίνδυνο γι’ αυτούς.

Κι αυτό διότι τα αυτοκίνητα, λόγω της μεγάλης μείωσης των λειτουργικών εξόδων, είναι είτε ασυντήρητα είτε ακατάλληλα και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί.

Πηγή: aerasnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα