10 διάσημα σπίτια που θα περνούσες την πιο άνετη καραντίνα

10 διάσημα σπίτια που θα περνούσες την πιο άνετη καραντίνα

Ποια είναι τα διάσημα σπίτια στα οποία θα πλήρωνες για να περάσεις την καραντίνα σου χωρίς καμία στενοχώρια. Ο χρόνος είναι άπλετος και τα όνειρα δεν απαγορεύονται.

Διανύουμε πια την περίοδο του δεύτερου καθολικού lockdown στη χώρα μας. Η αίσθηση από το πρώτο είναι τελείως διαφορετική κι εμείς είμαστε σχεδόν μαθημένοι στο μέσα. Έβαλα το σχεδόν, το πρόσεξες. Είμαστε τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι σε σχέση με τον Μάρτιο που μας ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που θα περάσουμε εκ νέου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Και μπορεί τα δικά μας σπίτια να είναι γουστόζικα και περιποιημένα, υπάρχουν και κάποια διάσημα σπίτια στα οποία θα πλήρωνες για να περάσεις την καραντίνα.

Ίδια είναι η καραντίνα στο δυαράκι στο Παγκράτι και ίδια σε έπαυλη με κήπο, πισίνα, playroom (και βάλε) στο Los Angeles; Να παραπονιέσαι εσύ, να παραπονιέται και η Jennifer Lopez (δανείζομαι τυχαία ένα όνομα) που το σπίτι της θυμίζει 5άστερο στην Ελούντα; Το ladylike.gr σου δείχνει κάποια διάσημα σπίτια που τα θαυμάζουμε λίγο παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα.

Στο σπίτι της Hilary Duff θα γίνεις και πάλι παιδί

Στο Los Angeles η Hilary Duff βρήκε το σπίτι των ονείρων της. Το σπίτι που ήθελε ώστε να ζήσει μαζί με την οικογένειά της μακριά από αδιάκριτα βλέματα. Τα παιδικά δωμάτια είναι το καλύτερο σημείο του σπιτιού. «Αυτό το σπίτι κατοικείται κυρίως από παιδιά. Βρήκαμε αυτήν την πολύ καλή ισορροπία. Με ενδιαφέρει πολύ η εσωτερική διακόσμηση και μου αρέσει να επενδύω σε έπιπλα, αλλά έπιπλα που νιώθω ότι θα αγαπήσω και θα επαναχρησιμοποιήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και επίσης ότι τα παιδιά μου μπορούν να παίζουν πάνω τους. Είναι ένα οικογενειακό σπίτι».

H Jessica Alba έχει στο Beverly Hills το σπίτι των ονείρων σου

Το ανακαινισμένο σπίτι της Jessica Alba βρίσκεται στο Beverly Hills και κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά θα μου πεις αλλά όταν το δεις θα πεις κι εσύ «χαλάλι». Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μίξη καλαισθησίας και άνεσης καθώς στο σπίτι διαμένει η ίδια, ο σύζυγός της και τα τρία τους παιδιά.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Jennifer Lawrence στο Los Angeles

Το 2014 η Jennifer Lawrence έδωσε 8 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει το σπίτι της στο Los Angeles. Ευκαιρία σου λέει αφού λίγο νωρίτερα είχε γίνει πλήρης ανακαίνιση και ήταν του κουτιού. 5 υπνοδωμάτια, 5,5 μπάνια, τραπεζαρία, δύο σαλόνια, αυλή και πισίνα. Κι έχει και διάσημους γείτονες αν σου τελειώσει η ζάχαρη. Βγαίνεις από το σπίτι και σε ποιον πέφτεις πάνω; Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Mila Kunis και Adele.

To σπίτι της Kendall Jenner στο Los Angeles έχει μπει στη λίστα με τα ονειρεμένα σπίτια

Οι interior designers Kathleen και Tommy Clements που ανέλαβαν τη διακόσμηση στο σπίτι της Kendall Jenner και επιβεβαιώνουν πως η αγάπη του μοντέλου για τη διακόσμηση τους οδήγησε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. «Το γούστο της μας εξέπληξε. Ήταν πιο boho και πιο funky από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Το ύφος που μας περιέγραψε ήταν πολύ προσγειωμένο. Πιστεύαμε πως θα ήθελε κάτι πιο έντονο, πιο πομπώδες» ανέφεραν οι interior designers.

Το πάρα πολύ γεμάτο σπίτι της Florence Welch στο Λονδίνο θα σου θυμίσει το σπίτι της γιαγιάς σου

«Δεν νομίζω ότι νιώθω βολικά σε μινιμαλιστικούς χώρους» δηλώνει η Florence Welch και θα σου δώσει ένα πρώτο στοιχείο για το στιλ της διακόσμησης που έχει επιλέξει στο σπίτι της. «Αυτό είναι το πρώτο σπίτι στο οποίο μετακόμισα, όταν έφυγα από τη μαμά μου, η οποία μου επέτρεψε να μετακομίσω μέχρι δέκα λεπτά από εκείνη. Στην πραγματικότητα, δεν άλλαξα ιδιαίτερα τον χώρο. Μόνο το χρώμα και τα πόμολα στις πόρτες, επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πάντα ήμουν σαν αυτοδίδακτη διακοσμήτρια», αναφέρει μεταξύ άλλων

Η Elle Macpherson δεν έχει μόνο «ΤΟ Σώμα», έχει και «ΤΟ Σπίτι» στο Miami

Το σπίτι της Elle Macpherson στο Miami επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Sawyer/Berson. «Η δουλειά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια εικόνα και ένα στιλ στο σπίτι που αναγνώριζε την ιστορία της οικογένειας της Elle Macpherson. Το γεγονός ότι ζούσαν για 17 χρόνια στο Λονδίνο και μαζί την γαλλική κληρονομιά των γιων της και την Αυτραλιανή κληρονομιά της ίδιας», είπε ο Brian Sawyer στο Architectural Digest. Ένα πολυτελές σπίτι γεμάτο από έργα τέχνης, μινιμαλιστικές γραμμές και γοητευτική απλότητα.

Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Los Angeles θα σου πάρει τα μυαλά

Πόσα; Πολλά. Για την ακρίβεια 21 εκατομμύρια δολάρια στοίχισε το σπίτι που αγόρασε η Jennifer Aniston το 2011 στο Los Angeles. Και τι να διαλέξεις δεν ξέρεις. Εσωτερικό ή εξωτερικό; «Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάτι όμορφο στο να διαλέγεις τα υφάσματα και τις επιφάνειες που σου ταιριάζουν» ανέφερε σε συνέντευξή της η Jennifer Aniston. Η ίδια επιμελήθηκε το ονειρεμένο σπίτι της στο Bel Air.

Το συγκλονιστικό σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley είναι μία ωδή στον κονστρουκτιβισμό

Σχεδόν 13 εκατομμύρια δολάρια χρειάστηκαν για να βρεθεί στην κατοχή της Rosie Huntington-Whiteley και του Jason Statham αυτό το σπίτι. Για τα όσα χρειάστηκαν προκειμένου να διακοσμηθεί σύμφωνα με το γούστο τους εικόνα δεν έχουμε αλλά τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που βρίσκονται στο εσωτερικό του είναι μεγάλης αξίας. Το σπίτι χτίστηκε το 1983 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια ενώ η αυλή με την πισίνα είναι ένα από τα πιο ωραία σημεία του. Τη διακόσμηση του σπιτιού ανέλαβε η Courtney Applebaum, δημιουργώντας έναν χώρο με σύγχρονη αισθητική ματιά και συλλεκτικά design pieces.

Το σπίτι της Helena Christensen στα Catskills είναι ό,τι πιο παραμυθένιο έχεις δει

Σε μία πράσινη έκταση το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων αποτελεί υπόδειγμα mix and match διακόσμησης. Βρίσκεται έξω από τη Νέα Υόρκη στα Catskills, μία οροσειρά δυο ώρες από το Manhattan. Με vintage αισθητική το σπίτι της Δανής Helena Christensen συνδυάζει το σκανδιναβικό στιλ με πινελιές ρομαντισμού. Με μία διάθεση μποέμικη τα έπιπλα είναι προσεκτικά διαλεγμένα από την ίδια. Ξεχωρίζει το ξύλο που κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, οι safari καρέκλες Kaare Klint, τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους και φυσικά η πισίνα-λίμνη στον κήπο.

Μόλις δεις το σπίτι της Dakota Johnson στο Los Angeles θα σε πιάσει ζήλια μεγάλη

Η έπαυλη της Dakota Johnson δεν μοιάζει με τα περισσότερα σπίτια των διασήμων του Hollywood. Μην περιμένεις να δεις κάτι υπερφίαλο. Μετακόμισε το 2015. Ήταν το δεύτερο σπίτι που είδε και το πρώτο που αγόρασε. Ερωτεύτηκε το πράσινο και τα μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στον ήλιο να μπαίνει μέσα στο σπίτι. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι μία νοητή συνέχεια του εξωτερικού χώρου. «Είναι η άγκυρά μου. Θυμίζει δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πλοίο» θα πει στην κάμερα η ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα