Α. Ηλιάδη: “Έχασα προσωρινά την όρασή μου, όμως ο Θεός ποτέ δεν με έχει αφήσει”

Α. Ηλιάδη: “Έχασα προσωρινά την όρασή μου, όμως ο Θεός ποτέ δεν με έχει αφήσει”

Συγκλόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και ποια η άποψή της για τη θρησκεία και τη Θεία Κοινωνία

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μίλησε για το πώς πέρασε την καραντίνα, μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Σ. Γκέντζογλου. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και στην πίστη της στο Θεό.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός. Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Ενώ για τη σχέση της με τον Θεό, ανέφερε: “Ο Θεός ποτέ δεν με έχει αφήσει, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα με βοηθάει. Με ενόχλησε την περίοδο της καραντίνας που έκλεισαν οι ναοί. Εγώ σέβομαι τις απόψεις του κάθε ανθρώπου, σέβομαι το πρόβλημα το οποίο παγκόσμια αντιμετωπίζεται τους τελευταίους μήνες, η πίστη όμως για εμένα είναι ένα κομμάτι που έχει τεράστια σημασία στη ζωή μου… Αν δεν έχουμε την πίστη, τον Θεό, την Παναγία, τον Χριστό δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τίποτα σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η δύναμη μας έρχεται από τον Θεό και τότε είχα πει με ανάρτησή μου ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα θαύμα. Δεν μπορούσα να κοινωνήσω, μου στοίχισε πάρα πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα