Άγριες Μέλισσες, Spoiler: Η μοιραία συνάντηση Λενιώς-Θεοδοσίας βάφεται με αίμα

Άγριες Μέλισσες, Spoiler: Η μοιραία συνάντηση Λενιώς-Θεοδοσίας βάφεται με αίμα
Η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ένα συγκλονιστικό spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" μας δίνει πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς. Η ζωή της Ελένης θα κινδυνεύσει. Τι θα κάνει η Θεοδοσία.

Συνταρακτικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν, αφού οι ήρωες του Διαφανίου θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα άσχημα περιστατικά. 

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η Λενιώ, δέχεται συνεχώς τη μία ανατροπή μετά την άλλη, τόσο στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή, όσο και στα χωράφια της, που κινδυνεύουν από τον Δούκα. 

Από την άλλη, και η Θεοδοσία περνάει δύσκολα, αφού ο Λάμπρος θα της ζητήσει διαζύγιο μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της με τον γυναικολόγο Βασταρδή. 

Ο Λάμπρος θα επισκεφθεί ένα δικηγορικό γραφείο και θα ενημερώσει τη Θεοδοσία για τις προθέσεις του, αλλά και πως θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. 

Η Ελένη θα τα μάθει όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του θα ταραχτεί, ενώ θα έχει μία ακόμη αναποδιά και θα κινδυνεύσει η ζωή της, σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Θεοδοσία βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάμπρου απέναντί της, θα έρθει στα όριά της και θα είναι απόλυτα εξοργισμένη. 

Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν κάποια στιγμή τυχαία και θα έχουν μια έντονη συζήτηση, που θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο ατύχημα για την Ελένη και σε μια κομβική στιγμή για τη Θεοδοσία. 

Η Ελένη θα πέσει από έναν γκρεμό και θα τραυματιστεί σοβαρά. Η Θεοδοσία, που θα είναι μάρτυρας του ατυχήματος, θα βρεθεί μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημμα:

Να φωνάξει βοήθεια και να την σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Λάμπρο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version