Αντώνης Κανάκης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του

Αντώνης Κανάκης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του
Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης μετά από επτά ολόκληρα χρόνια έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Nega Talk», που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του.

Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω.»!

Ενώ, συνέχισε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε…»!

Καταλήγοντας είπε: «Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη»!

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα