Αρμενία: Με Ελληνίδα τραγουδίστρια στη φετινή Eurovision

Αθηνά Μανουκιάν

Η 26χρονη Αθηνά αναδείχθηκε νικήτρια στον εθνικό τελικό της Αρμενίας, με το τραγούδι «Chains on You» και θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στη φετινή Eurovision.

Το «Depi Evratesil 2020», ο εθνικός τελικός της Αρμενίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2020 πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου.

Στον εθνικό τελικό της χώρας του Καυκάσου έλαβαν μέρος συνολικά 12 καλλιτέχνες προκειμένου να αποκτήσουν το «εισιτήριο» για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Ρότερνταμ όπου είναι προγραμματισμένος να γίνει ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού.

ADVERTISING

Σύμφωνα με το cretalive.gr, νικήτρια αναδείχθηκε η Αθηνά Μανουκιάν, η οποία με το κομμάτι της «Chains on You» κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή και να συγκεντρώσει συνολικά 168 βαθμούς.

Το τραγούδι είναι μια δημιουργία της ίδιας της Αθηνάς καθώς και του DJ Paco. Πρόκειται για ένα ποπ κομμάτι με R&B στοιχεία.

Η Αθηνά γεννήθηκε 22/5/94 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς. Το 2008 ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης». Εχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ έχει γράψει και τραγούδι για την Ελενα Παπαρίζου. Εχει συμμετάσχει και στο βρετανικό X-Factor.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Μανουκιάν που εντυπωσίασε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eurovision, Αρμενία, Ολλανδία
SHARE:

24Media Network