Best Friend’s Fear: Έξαλλο το twitter με την φάρσα στην Κοκκίνου – “Ήταν στημένη”

Best Friend’s Fear: Έξαλλο το twitter με την φάρσα στην Κοκκίνου – “Ήταν στημένη”
Η Έλλη Κοκκίνου στο Best Friend's Fear ΑΝΤ1

Οι τουιτεράδες επιμένουν πως ήταν στημένη η φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στην Έλλη Κοκκίνου στο Best Friend's Fear. Ποια τα "επιχειρήματά" τους.

“Θύμα” της τρομακτικής φάρσας του Σάββα Πούμπουρα έπεσε η Έλλη Κοκκίνου στο “Best Friend’s Fear” στον ΑΝΤ1, ωστόσο, οι τουιτεράδες φαίνεται πως δεν χάρηκαν ιδιαίτερα.

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε στο επεισόδιο της Παρασκευής μια επιτυχημένη φάρσα στον ηθοποιό Jerome Kaluta, μία στην Σοφία και μία στην γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μάλλον κατάλαβε από νωρίς ότι επρόκειτο για κάτι ψεύτικο.

Η φάρσα στην Κοκκίνου είχε το εξής concept: Η τραγουδίστρια πήγε με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Το μέρος ήταν σκοτεινό και έρημο, ενώ οι συνεργάτες της άρχισαν σιγά σιγά να εξαφανίζονται, μέχρι που η ίδια και ένας φίλος της εγκλωβίστηκαν σε ένα τροχόσπιτο με αίματα και δέχτηκαν επίθεση από κάποια “περίεργα” πλάσματα.

Το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο, αφού φαινόταν πως η τραγουδίστρια δεν πείστηκε. Οι τηλεθεατές έκαναν λόγο για “στημένη φάρσα”, στηρίζοντας τα επιχειρήματά τους στην ψυχραιμία της Κοκκίνου, στο ότι γέλασε σε αρκετά σημεία, αλλά και στην απαθή συμπεριφορά του φίλου και συνεργού της – που μάλλον “πρόδωσε” ότι πρόκειται για φάρσα.

Δείτε μερικές αντιδράσεις στο twitter:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα