Best Friend’s Fear: Τα ‘χασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η επική αντίδρασή της

Best Friend’s Fear: Τα ‘χασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η επική αντίδρασή της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο BFF Glomex

Θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της φάρσας του στο Best Friend's Fear έπεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι πλάκα.

Μαζί με την επιστροφή των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1, επανήλθε στην οθόνη μας και η εκπομπή φαρσών του Σάββα Πούμπουρα “Best Friend’s Fear”.

Ένα από τα θύματα του παρουσιαστή το βράδυ της Παρασκευής (22/05) ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στην οποία η φάρσα πέτυχε, αφού η νεαρή παρουσιάστρια τρόμαξε.

Το κόνσεπτ της φάρσας βασιζόταν σε μια πρόσκληση που δέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από μία εταιρεία επίπλων, η οποία και την είχε επιλέξει για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο ίντερνετ.

Η Ευρυδίκη βρέθηκε σε ένα σπίτι, μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Κρικρή, ώστε να συζητήσει με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικό για τη συνεργασία τους.

Τα πράγματα, όμως, στην πορεία, άρχισαν να πηγαίνουν στραβά και όταν η φάρσα ξεκίνησε να “ξεφεύγει” εμφανίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας που της αποκάλυψε ότι πρόκειται για πλάκα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακουφίστηκε, αλλά “τα έβαλε” με τον Πούμπουρα λέγοντάς του: “Δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα