Adriana Lima: Οι φωτογραφίες που τη σόκαραν – “Δεν είμαι εγώ”

Διαβάζεται σε 2'
Adriana Lima
Adriana Lima AP

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Adriana Lima, σχολίασε τις φωτογραφίες που συζητήθηκαν από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και, αν και έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες, κάθε δημόσια εμφάνιση εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά από μια εμφάνιση που έκανε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”.

Συγκεκριμένα, πολλοί είχαν σχολιάσει το πρόσωπό της, τονίζοντας πως φαίνεται αλλαγμένο, ενώ άλλοι είχαν υποθέσει πως είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Η 42χρονη Λίμα σχολίασε την κριτική που δέχθηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar Arabia, τονίζοντας πως “δεν ενοχλήθηκε καθόλου”.

“Δεν με πείραξε καθόλου. Είμαι πολύ δυνατή από αυτή την άποψη και ειλικρινά, κοίταξα τον εαυτό μου προτού βγω και ένιωθα υπέροχα. Ήμουν με τα παιδιά μου, με κοίταξαν και είπαν “Μαμά! Είσαι τόσο όμορφη!”, δήλωσε η Αντριάνα Λίμα.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως όταν είδε τις φωτογραφίες της από την πρεμιέρα, “σοκαρίστηκε”. “Σκέφτηκα “δεν είμαι εγώ”. Όλα ήταν παράξενα, γιατί δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Ακόμη δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου… μπορεί να βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά”, είπε.

Όμως, δεν προσβλήθηκα, γελούσα. Το θέμα είναι πως δεν είμαι 16 ετών. Άρχισα το μόντελινγκ στα 16 μου, αλλά δεν θα είμαι ποτέ ξανά 16. Είμαι 42 ετών και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πιο χαρούμενη με τον εαυτό μου. Αποδέχομαι την ηλικία μου και δεν θα αλλάξω για κανέναν”, δήλωσε στην συνέχεια η Αντριάνα Λίμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα