Αιμιλιάνο Μάρκου: “Είχα στόχο να δουλέψω για τον Armani” – Γιατί χώρισαν με τη Μαριαγάπη

Αιμιλιάνο Μάρκου: “Είχα στόχο να δουλέψω για τον Armani” – Γιατί χώρισαν με τη Μαριαγάπη
Αιμιλιάνο Μάρκου Glomex

Ο πρώην παίκτης του GNTM μίλησε για τη διεθνή του καριέρα στη μόδα, δηλώνοντας πως εκπλήρωσε μέσα σε ένα χρόνο όλους τους στόχους που είχε. Τι είπε για τον χωρισμό του από τη Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ βρέθηκε ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο πρώην παίκτης του GNTM που διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

Παρόλο που το νεαρό μοντέλο δεν κέρδισε τον τίτλο του νικητή, κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας στο εξωτερικό, όπου και βρίσκεται το μεγαλύτερη διάστημα για δουλειές.

Μιλώντας για τη διεθνή του καριέρα, δήλωσε: “Το μέλλον θα δείξει αν αντιμετωπίζω όπως πρέπει την καριέρα μου, αλλά νομίζω πως παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Ο πρώτος οίκος με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ο Brunello Cucinelli, που είναι ιστορικός και διαχρονικός. Ύστερα, μεγάλος μου στόχος ήταν να δουλέψω για τον Giorgio Armani. Η δική μου κατηγορία είναι ένα classic beauty μοντέλο, οπότε τι άλλο από το να κάνεις Armani. Το κυνήγησα πιο πολύ από όλα και το καταφέραμε. Έχω κάνει πασαρέλα, όπως και για τον οίκο Dolce & Gabbana”.

Όσο για τα χρήματα που παίρνει, το 22χρονο μοντέλο είπε: “Για τα δεδομένα της Ελλάδας τα χρήματα είναι πάρα πολύ καλά και ειδικά για ένα παιδί στην ηλικία μου, που δεν έχει εργαστεί ξανά. Άρα τα χρήματα θεωρούνται πολύ καλά. Έχω ένα σπίτι στο Μιλάνο και ένα στο Λονδίνο, και στην Ελλάδα έχω το πατρικό μου. Ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο για ένα σπίτι, συμφέρει περισσότερο από το να κλείνω τελευταία στιγμή Airbnb ή ξενοδοχεία”.

Αναφερόμενος στη στάση της οικογένειάς του, ο Αιμιλιάνο Μάρκου υπογράμμισε: “Η μαμά μου είναι πολύ περήφανη για μένα και με στηρίζει. Φόβισε τους γονείς μου όταν τα άφησα όλα και έφυγα στο εξωτερικό για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Τους έδειξα, όμως, ότι η εικόνα που είχαν για τη μόδα ήταν λάθος. Εκπλήρωσα τους στόχους μου μέσα σε ένα χρόνο. Κάθε φορά θέτω πιο υψηλούς στόχους, να πάω στο επόμενο στάδιο. Το όνειρό μου για φέτος είναι να βγω από την Ευρώπη και να πάω Αμερική“.

Τέλος, μίλησε για τον χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά, με την οποία γνωρίστηκαν στο GNTM και διατηρούσαν σχέση για δύο χρόνια.

“Την αγαπώ την Μαριαγάπη. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί, αλλά ουσιαστικά τον ένα χρόνο ήμασταν μαζί. Κάναμε πολύ καιρό χώρια. Όση επαφή και να υπήρχε, χανόταν λίγο η φλόγα. Φτάσαμε σε ένα σημείο να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά, ήταν πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε και το εκτιμώ και από την πλευρά της. Είμαστε πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι, είναι δύσκολο να έχεις σταθερή σχέση. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να φτιάξω βαλίτσα και να φύγω, τελευταία στιγμή, μπορεί να μην προλαβαίνω καν να προειδοποιήσω”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα