Αμερικανικές εκλογές: Ο Κάνιε Γουέστ έχασε, αλλά ετοιμάζεται για το 2024

Αμερικανικές εκλογές: Ο Κάνιε Γουέστ έχασε, αλλά ετοιμάζεται για το 2024
Ο Κάνιε Γουέστ twitter

Με μια φωτογραφία του δίπλα σε έναν εκλογικό χάρτη γεμάτο με τις νίκες των αντιπάλων του, έγραψε «welp», μια έκφραση απογοήτευσης, ενώ πρόσθεσε: «Kanye 2024».

Ο Κάνιε Γουέστ πρόκειται να διεκδικήσει ξανά τη προεδρία των ΗΠΑ το 2024, μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια στις φετινές Αμερικανικές εκλογές, καθώς -μέχρι στιγμής- έχει λάβει ελάχιστες ψήφους.

Την ώρα που Τραμπ και Μπάιντεν παλεύουν για τη νίκη, ο γνωστός ράπερ και σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία παραδέχεται την ήττα του.

Με μια φωτογραφία του δίπλα σε έναν εκλογικό χάρτη γεμάτο με νίκες Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατών, έγραψε στο Twitter «welp», μια έκφραση απογοήτευσης, ενώ πρόσθεσε: «Kanye 2024».

twitter

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο Twitter, ο γνωστός ράπερ την έσβησε.

Ο Γουέστ είχε κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι “πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής”.

“Εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας, κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ“, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ωστόσο οι Αμερικανοί του γύρισαν την πλάτη..

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα