Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Ειμαι άθεη από μικρή. Εχω να φάω κρέας 22 χρόνια”

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Ειμαι άθεη από μικρή. Εχω να φάω κρέας 22 χρόνια”
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στα Μεσάνυχτα Youtube

Στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Τι δήλωσε για τους "Ψίθυρους Καρδιάς", την αποχή της από το κρέας και το ότι είναι άθεη από μικρή.

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους, η οποία προχώρησε, μεταξύ άλλων, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τη δραματική σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”, που είχε προβληθεί το 1997-1998 από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η γνωστή ηθοποιός, που υποδυόταν την νεαρή τσιγγάνα Ερατώ στη δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, ανέφερε πως την είχε τρομάξει η μεγάλη επιτυχία και η αναγνώριση, ενώ τόνισε πως δεν είχε χαρεί αρκετά τη συμμετοχή της στο σίριαλ, λόγω των παραπάνω. 

Η Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους δήλωσε χαρακτηριστικά: 

“Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία. Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν. Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους “Ψίθυρους” σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα”.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως έχει να φάει κρέας πάνω από 20 χρόνια, για ηθικούς λόγους, αλλά δεν είναι vegan, ενώ ανέφερε πως είναι άθεη από μικρή. Όπως είπε:

Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα