Αντώνης Καλογρίδης: Η εξομολόγηση για την αδερφή του, Νατάσα – “Έχουμε ζήσει πολλά”

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Καλογρίδης
Αντώνης Καλογρίδης Glomex/ΕΡΤ

Ο γνωστός σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης μίλησε για τις σχέσεις με την αδερφή του, Νατάσα. Η ατάκα που τους λέει η μητέρα τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/02) ο γνωστός καλλιτέχνης Αντώνης Καλογρίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς αποφάσισε να γίνει σκηνοθέτης, αλλά και για την σχέση με την αδερφή του, Νατάσα.

«Έζησα 3 χρόνια στην Αυστραλία με την αδερφή μου. Πήγα εκεί στο Πανεπιστήμιο, η Νατάσα έκανε σχέδιο μόδας. Εγώ έκανα οικονομικά και δεν μου άρεσαν. Σηκωθήκαμε και φύγαμε. Τότε πίστευα πως θα μου άρεσαν οι σπουδές των οικονομικών, αλλά ήμουν μόνο 17 ετών. Μετά γυρίσαμε πίσω, το 1998. Εμένα τα δύο πράγματα που μου άρεσαν ήταν η Αρχιτεκτονική και η Σκηνοθεσία» είπε ο Αντώνης Καλογρίδης, που ανεβάζει την παράσταση «Αγρυπνία».

«Λατρεύω το Παρίσι, αλλά την Ελλάδα αγαπάω. Δεν μπορώ να ζήσω πουθενά αλλού εκτός από την Ελλάδα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Αναφερόμενος στη Νατάσα Καλογρίδη, ο γνωστός σκηνοθέτης είπε: «Έχουμε ζήσει και πολλά, έχουμε ζήσει και μικροί μαζί, έχουμε μεγαλώσει. έχουμε κάνει και παραστάσεις. Είναι άλλο το δέσιμο πια».

Και συνέχισε: «Αυτά που έχουμε περάσει μαζί στο θέατρο, το γέλιο της Νατάσας, στιγμές που πέφτουμε κάτω και δεν μπορούμε να σηκωθούμε από το νευρικό γέλιο, ευαισθησίες, έχει πολλά πράγματα. Η περσόνα της, το ντύσιμό της, που ξαφνικά εμφανίζεται… Όλους μας ξαφνιάζει. Το ξέρει, το ‘χει».

«Η μάνα μου λέει” γιατί να έχω αυτά τα παιδιά, δεν μπορούσα να έχω κάτι πιο ήρεμο, κάτι να μπορώ να συνεννοηθώ;”», κατέληξε ο Αντώνης Καλογρίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα