Άντζελα Δημητρίου: “Αγαπάω την Όλγα αλλά θέλω να είμαι μόνη μου” – Η συγκίνηση για τη μητέρα της

Διαβάζεται σε 5'
Άντζελα Δημητρίου
Άντζελα Δημητρίου Glomex/ANT1

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την ρήξη με την κόρη της Όλγα και τις σχέσεις τους. Τα δάκρυα για την απώλεια τη μητέρα της. Τι είπε για τον γιο της.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, για την ρήξη με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τις σχέσεις τους, για τον γιο της, αλλά και για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Άντζελα Δημητρίου: Η ρήξη με την Όλγα

«Για την απομάκρυνση του πατέρα της Όλγας από τη δική μου ζωή δεν με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω απ’ όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές. Δεν θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με τον δικό μου πατέρα, αλλά δεν με πειράζει, γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα: “Ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου”. Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα: “Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου”. Του εύχομαι να είναι καλά. Έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά του από ό,τι ξέρω. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Αν είχε κάτι με εμένα το παιδί δεν φταίει σε τίποτα», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου για τον πατέρα της κόρης της.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ρήξη τους και εξομολογήθηκε: «Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα, που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα, όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Αγαπάω τα παιδιά μου, την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα. Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω; Να είναι καλά μαζί με τον άντρα της, το παιδάκι της και, αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, πολύ ευχαρίστως».

Τι είπε η Άντζελα Δημητρίου για τον γιο της

Για το πώς αποκάλυψε στον γιο της ότι δεν είναι ξαδέρφια, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Με τον γιο μου είχα μια τεράστια δραματική ιστορία. Έβαλε μυαλό, όμως, πήγε στη Γερμανία, δουλεύει στη Γερμανία, είναι μια χαρά, μεγαλώσανε τα εγγόνια μου… Έχω να τα δω πάρα πολλά χρόνια… Να είναι καλά, όλα καλά».

«Για πολύ καιρό νόμιζε πως είμαι ξαδέρφη του. Η μητέρα είχε δώσει τον Βαγγέλη στη θεία μου, γιατί δεν είχε κάνει παιδιά. Το παιδί αυτό μεγάλωνε, λέγοντας εμένα “η ξαδέρφη μου”. Μία, δύο, τρεις, έφυγε κάποια στιγμή από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα σωστό να τον πάρω ένα τηλέφωνο και να του πω: “Επειδή ξέρω ότι παντρεύεσαι, θέλω να έρθεις στο σπίτι να σου πω μια ιστορία”. Έκατσα του είπα την ιστορία, ότι ένα κοριτσάκι κ.λπ., κλπ. και ότι η μάνα σου δεν πέθανε, είμαι εγώ η μάνα σου. Έπαθε σοκ. Πέρασα πάρα πολλά, αλλά τους έκανα καλό. Στον γιο μου μπορεί και να έκανα και κακό, γιατί, όταν κατάλαβε ότι η μάνα του είναι η Άντζελα Δημητρίου, δεν θα έπρεπε να πει ότι “η μάνα μου είναι η Άντζελα Δημητρίου, αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη”. Η Άντζελα η Δημητρίου ανήκει αλλού. Η Άντζελα είναι εκεί. Η Αγγελική είναι εδώ όμως. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο».

“Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου”

Με ιδιαίτερη φόρτιση, είπε μετά: «Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι και να κατηγορείς της μάνα σου. Ποτέ, ποτέ όμως ούτε σήκωσα χέρι στη μάνα μου, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν πάντα στο πλευρό της μέχρι να βγει η ψυχή της στο κρεβάτι».

Τέλος, με παράπονο η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Με εκμεταλλεύτηκαν, είναι μεγάλη στενοχώρια».

Άντζελα Δημητρίου: Τα δάκρυα για τη μητέρα της

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου, είναι αυτό το δαχτυλίδι που φοράω και δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι. Γιατί είναι η προστασία μου», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου για την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες.

«Τώρα με τον θάνατο της μητέρας μου ήταν το μεγαλύτερο χτύπημά μου. Έχασα την μάνα μου. Κι όταν πηγαίνω στο σπίτι αισθάνομαι ακόμη χειρότερα, γιατί στο διπλανό δωμάτιο υπάρχει ένα φως από κάτω. Σε αυτό το φως κοιμόταν η μάνα μου. Και τώρα δεν την έχω και λέω πρέπει κάτι να γίνει. Κάτι να αλλάξει, για να μπορέσω να αισθανθώ καλύτερα. Δεν θέλω να γίνεται μπούλινγκ στον εαυτό μου από διάφορους ανθρώπους, που μπορεί να είναι και δικοί μου… Θέλω αγάπη. Θέλω στήριξη. Έχασα την μάνα μου. Έχασα αυτή που με γέννησε για να μ’ έχεις εσύ, να μ’ έχει ο κόσμος, να μ’ έχετε όλοι. Δεν έχω την μάνα μου. Δεν μπορώ να πω “Αχ μανούλα μου” όταν έχω έναν πόνο. Δεν μπορώ να πω. Συγγνώμη που κλαίω, αλλά δεν μπορώ. Ήταν τα πάντα για μένα» είπε με δάκρυα στα μάτια η Άντζελα Δημητρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα