Αποκαλυπτική Σαρλίζ Θέρον: “Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια”

Αποκαλυπτική Σαρλίζ Θέρον: “Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια”
Σαρλίζ Θέρον Instagram (charlizeafrica)

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε ότι πάει καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον. Τόνισε πως δεν νιώθει μοναξιά, καθώς μεγαλώνει τα δύο της παιδιά.

Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show» την Πέμπτη, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον.

«Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια» είπε η Σαρλίζ Θέρον στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!».

Η Σαρλίζ Θέρον, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους ηθοποιούς Στιούαρτ Τάουνσεντ από το 2002 έως το 2010 και τον Σον Πεν από το 2013 έως το 2015.

«Δεν νιώθω μοναξιά» εξήγησε σημειώνοντας ότι εκείνος με τον οποίο θα βγαίνει πρέπει να είναι ξεχωριστός.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόνη, η ηθοποιός είπε ότι δεν βιάζεται να κάνει μία σχέση, προσθέτοντας ότι αισθάνεται γεμάτη ως μητέρα δύο παιδιών, τα οποία έχει υιοθετήσει.

«Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία φάση της ζωής μου που νιώθω ότι αν είναι να έρθει κάποιος πρέπει να έρθει με διάθεση για παιχνίδι, όχι το είδος του παιχνιδιού που έχουμε στο μυαλό, αλλά του στιλ, η ζωή μου είναι πραγματικά καλή, οπότε καλύτερα να έχεις τη δυνατότητα να φέρεις το παιχνίδι, γιατί απλά δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο» ανέφερε.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι άλλαξαν οι προτεραιότητές όταν έγινε μητέρα και πρόσθεσε:

«Απαιτεί πολλή δουλειά το να είσαι γονέας. Στο τέλος της ημέρας, πηγαίνω στο κρεβάτι και λέω:” Ω Θεέ μου, δεν θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι με κανέναν τρόπο διαφορετική”».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα