Απόστολος Γκλέτσος: Τελικά, οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος glomex

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος κάνει την αυτοκριτική του, θυμάται τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική και απαριθμεί τα λάθη του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος του “Night Out” το βράδυ της Τρίτης (20/02) σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα του στην υποκριτική, την πολιτική, την κόρη του και τις δηλώσεις που έκανε και παρεξηγήθηκε.

“Δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είμαι ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα. Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Υπάρχουν πράγματα που έχω πει και έχω μετανιώσει, σε κακές τηλεοπτικές δουλειές έχω συμμετάσχει και ρόλους δεν έχω καταφέρει”, είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος κάνοντας την αυτοκριτική του, σημειώνοντας πως “δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος, έχω καταφέρει κάποια πράγματα”.

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος κλήθηκε να απαντήσει με “ναι ή όχι” σε μία σειρά ερωτήσεων, μεταξύ αυτών και το αν οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα, κάτι με το οποίο διαφωνούσε πριν χρόνια η Βάσια Τριφύλλη σε έναν τηλεοπτικό τους καυγά, που έχει αφήσει ιστορία.

“Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ή δεν γίνονται ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι φίλος με έναν ακροδεξιό, δεν μπορώ”, είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως το περιστατικό με τη Βάσια Τριφύλλη ήταν αστείο.

Ο ηθοποιός και πολιτικός μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια και θαυμασμό για την κόρη του, Βαλίσια, με την οποία όπως είπε δεν μπορεί να συζητήσει, καθώς απέναντί της νιώθει αγράμματος.

Έχει δει στα 22 της 500 παραστάσεις, έχει διαβάσει 1000 έργα, τι να συζητήσω μαζί της; Για μουσική, ζωγραφική; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν έδωσα το στίγμα μου σε εκείνη, γεννήθηκε με αυτό. Είμαι βλάκας, ένας αγράμματος”, ανέφερε.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα