Γκλέτσος: ”Η δήλωση με το ψάρι ήταν στρατηγική κίνηση, θέλαμε να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους”

Διαβάζεται σε 2'
Γκλέτσος: ”Η δήλωση με το ψάρι ήταν στρατηγική κίνηση, θέλαμε να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους”
Απόστολος Γκλέτσος Papadakis Press

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί μια δεκαετία αργότερα γιατί είχε πει τη φράση “το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές”.

Την απάντησή του για μια από τις πιο χαρακτηριστικές του δηλώσεις θέλησε να δώσει ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθαρίζοντας μετά από μια δεκαετία τον λόγο που είπε τη φράση “το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές”.

Η δήλωση αυτή που παραμείνει γνωστή μέχρι και σήμερα, όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός μέσα από το vidcast “Anestea” που δημοσιεύτηκε χθες Τρίτη (14/7) στο YouTube, ήταν θέμα στρατηγικής με στόχο να δείξει την στήριξή του σε κάποιους ανθρώπους και να πατήσει την πατριαρχία.

Ήταν στρατηγική κίνηση. Θέλαμε, γιατί το είχαμε συζητήσει κάποιοι άνθρωποι τέλος πάντων. Η οικογένειά μου, η κόρη μου, εγώ, η μητέρα της.

Θέλαμε να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους και θέλαμε να πατήσουμε την πατριαρχία ξανά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν μπορώ να το αναλύσω άλλο”, είπε αρχικά.

Να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους, ανήλικους ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από κάποιο πρόβλημα, συγκεκριμένο, πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλά το να έλεγα ότι έχω πάει απλά με άντρα, δεν τους λύνεις το πρόβλημα.

Έπρεπε να πω αυτό, ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές. Άστο εκεί. Δεν θα το συνεχίσω, άστο εκεί, άστο εκεί”.

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε: “Σαφέστατα βοήθησα, γιατί εγώ όταν ήμουν δήμαρχος, επειδή ήταν η πόρτα μου ανοιχτή σε όλους, ήρθαν κάποιες γυναίκες, μανάδες, θείες και μου εκμυστηρεύτηκαν τι γίνονταν μέσα σε κάποια σπίτια, τα οποία, τα περισσότερα από αυτά ήταν και υπεράνω πάσης υποψίας. Και φρίκαρα.

Δεν μπορείς να φανταστείς για τι βία μιλάμε. Τι να καταγγείλεις; Όταν δεν καταγγέλλουν οι ίδιοι, πώς θα καταγγείλω εγώ; Για να πάει να τον σκοτώσει; Το 2012 να καταγγείλω εγώ ως τρίτος και να πάνε στο σπίτι και να πουν οτι υπάρχει bullying… Κινδύνευαν ζωές, δεν καταλαβαίνεις για τι μιλάμε και τι γίνεται στην επαρχία”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα