Άβα Γαλανοπούλου για τη δικαστική της διαμάχη: “Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος”

Άβα Γαλανοπούλου για τη δικαστική της διαμάχη: “Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος”
Caption / ANT1

Ενάμιση χρόνο μετά την δικαστική της περιπέτεια, η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος – προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή – προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Εξέφρασε δε την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλου για τη στήριξή του: «Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι πλούτος; Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας στο πρώτο δικαστήριο. Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει (μαζί). Ήρθε, (είναι) άντρας, αρσενικό, γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει την αδικία, αυτό που μου συνέβαινε.Υπέροχος, δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ. Και πολλούς άλλους σημαντικούς έχω γνωρίσει. Είμαι τυχερή, τελείωσε. Ανάμεσα σε αυτούς είσαι και εσύ» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα