Bianca Censori: Το σκανδαλώδες δερμάτινο look στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Διαβάζεται σε 1'
Bianca Censori και Kanye West
Bianca Censori και Kanye West X@vinaybhootra

Η Bianca Censori επέστρεψε στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, και έκανε τους πάντες να ασχολούνται μόνο με εκείνη.

Η Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori) μάς έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας 2024 του Μιλάνου, όπου βρέθηκε με τον διάσημο ράπερ.

Η Μπιάνκα Σενσόρι υιοθέτησε την τάση “χωρίς παντελόνι” και εμφανίστηκε στο fashion show του οίκου Marni φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο που θύμιζε περισσότερο μαγιό και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Ολοκλήρωσε το look της με ροζ μπότες.

Η 29χρονη Yeezy architect, συνόδευσε τον ράπερ στην επίδειξη γυναικείων ρούχων του σχεδιαστή για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025 στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας και η εμφάνισή της αυτή μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ δεν άργησε να γίνει viral κάνοντας τον γύρο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Το δερμάτινο κορμάκι που επέλεξε να φορέσει η Μπιάνκα Σενσόρι είχε χαλαρό μπούστο και μεγάλα ανοίγματα στο πλάϊ που αποκάλυπταν το στήθος της, ενώ το πίσω μέρος αποκάλυπτε τα οπίσθιά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα