Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του – Η Αντζελίνα Τζολί αντιδρά

Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του – Η Αντζελίνα Τζολί αντιδρά
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί 2012/Eurokinissi

Ο Μπραντ Πιτ πήρε την πρώτη "νίκη" στην δικαστική μάχη για την συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του. Πώς θα αντιδράσει η Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε ένα δικαστικό “πόλεμο” με τον πρώην σύζυγο της, Μπραντ Πιτ, ως προς την επιμέλεια των έξι παιδιών της οικογένειας που δημιούργησαν μαζί. Ο 57χρονος Πιτ και η 46χρονη Τζολί μετρούν ήδη πέντε χρόνια δικαστικών καταθέσεων ως προς το ποιός εκ των δύο είναι πιο ικανός στο να διαχειριστεί τις τύχες της οικογένειας τους.

Σύμφωνα με το Page Six, η πρώτη προσωρινή απόφαση για το ζήτημα αυτό είναι υπέρ του Μπραντ Πιτ, υπέρ δηλαδή της κοινής κηδεμονίας των παιδιών της οικογένειας Πιτ-Τζολί με την πρώην σύζυγο του. Έχουν προηγηθεί μαρτυρίες των παιδιών της οικογένειας σε επαγγελματίες της πρόνοιας αλλά και καταθέσεις των δυο πρώην συντρόφων και άλλων μαρτύρων και ένα δικαστικό σίριαλ που μοιάζει να μην έχει τέλος.

Η Αντζελίνα Τζολί μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να επιθυμεί να πάρει την κηδεμονία από τον Μπραντ Πιτ, σκοπεύει όμως να αποδείξει πως ο πρώην σύντροφος της είχε κακοποιητικές συμπεριφορές προς την οικογένεια του.

Έχει προηγηθεί ήδη έντονο παρασκήνιο εντός της δίκης, με τον δικαστή Τζον Άουντερκερκ να απορρίπτει αίτημα της Τζολί για κατάθεση των ανήλικων παιδιών της, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Στη συνέχεια η ηθοποιός αντέδρασε άμεσα ζητώντας την αντικατάσταση του δικαστή. Το αίτημα της Αντζελίνα Τζολί δεν έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα