Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Στα δικαστήρια με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Στα δικαστήρια με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας

To άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί ξανά εντός δικαστικών αιθουσών, με την Αντζελίνα Τζολί να έχει ήδη καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία που φέρνουν στο φως κακοποιητικές συμπεριφορές από τον Μπραντ Πιτ προς την ίδια και τα παιδιά τους. 

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι πια ζευγάρι και η εξαμελής οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, αποτελεί προϊόν δικαστικής διεκδίκησης ανάμεσα στους δυο σταρ. Όμως, σύμφωνα με νέα έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί σε δικαστήριο, ο Πιτ φαίνεται να έχει υπάρξει θύτης αρκετών περιστατικών που παραπέμπουν σε ενδοοικογενειακή βία, με αποδέκτες εκείνη και τα παιδιά τους.

Η Τζολί έχει καταθέσει τόσο προσωπικές της μαρτυρίες, όσο και μαρτυρίες που φαίνεται να προέρχονται από κάποια εκ των μικρότερων παιδιών της. Σύντομα αναμένεται να καταθέσει ενώπιον δικαστή όσα έχει ισχυριστεί γραπτά, ενώ ο Πιτ μέσω της δικής του ομάδας δικηγόρων, διεκδικεί την εξ’ ημισείας επιμέλεια του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σάϊλό και των 12χρονων διδύμων Νοξ και Βιβιέν.

Παρά το γεγονός ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε συναντηθεί με τον Μπραντ Πιτ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2020, το ζευγάρι παραμένει διαζευγμένο από το 2019.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα