Δέσποινα Βανδή: Η BDSM εμφάνιση που δίχασε (για όλους τους λάθος λόγους) το κοινό

Διαβάζεται σε 2'
vandi
Δέσποινα Βανδή desp1navandi@Instagram

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο σχολιασμού και η αποκαλυπτική εμφάνισή της συγκέντρωσε μεταξύ άλλων, όλα τα λάθος σχόλια από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το “παρών” στο Panik Concert 2023 που διεξήχθη στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (02/10) η Δέσποινα Βανδή και το look της για τη μουσική βραδιά συζητήθηκε και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Για την εμφάνισή της στο stage η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα αποκαλυπτικό μαύρο βινίλ μάξι φόρεμα της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, με βαθιά ανοίγματα στο ντεκολτέ και το πλάι που τόνιζαν τις αναλογίες της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της “Diva”.

Η pop star συνεργάστηκε επί σκηνής με τη Ζόζεφιν ερμηνεύοντας την παλαιότερη επιτυχία της “Η Γη και η Σελήνη” και μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την εντυπωσιακή και επιβλητική της εμφάνιση, η οποία ωστόσο έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους να στέκονται σε όλα τα υπόλοιπα εκτός από το φόρεμά της.

“Πρωτιά” είχαν τα σεξιστικά και μισογυνιστικά σχόλια με την τραγουδίστρια να πέφτει θύμα ageism και τους χρήστες του Διαδικτύου να “διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους” για το “πώς τόλμησε μία γυναίκα 50+ να φορέσει αυτό το φόρεμα” ή να “ζητάνε τη βοήθεια του κοινού” για το αν αρμόζει αυτό το ντύσιμο σε μία 50άρα και αν η περιφέρειά της “σηκώνει” τέτοια δημιουργία.

Άλλοι, πιο “ψύχραιμοι” δεν δίσταν να βγάλουν και διάγνωση πως η Δέσποινα Βανδή περνά κρίση μέσης ηλικίας και έτσι μόνο εξηγείται η εμφάνισή της αυτή, ενώ δεν έλειψε και η σύγκριση με την Άννα Βίσση και την Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως έγραψε χαρακτηριστικά χρήστης του Διαδικτύου, “αν εμφανιζόταν έτσι η Τούνη θα κράζατε 2 βδομάδες”.

Η εμφάνισή της αυτή αποθεώθηκε όμως και από πολλούς, που έκριναν πως η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μία από τις πιο σέξι και iconic εμφανίσεις της στο φαντασμαγορικό event, σχόλια που αποτελούν μία ηχηρή απάντηση σε κάθε είδους σεξιστική και ηλικιακή διάκριση.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα