Δημήτρης Κόκοτας: Σε τι κατάσταση βρίσκεται – Τα νεότερα για την υγεία του

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας PAPADAKIS PRESS

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7. Τι έδειξε το τελευταίο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και τι ισχύει για την αφύπνισή του.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και περίπου 25 μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Γεννηματάς” ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 28 Μαρτίου. Οι γιατροί παρακολουθούν συνεχώς την κατάστασή του και τις αντιδράσεις του οργανισμού του, προχωρώντας με προσεκτικά βήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 24/7, το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα της 24ωρης καταγραφής ήταν καλό, επομένως οι γιατροί έχουν το “πράσινο φως” να προχωρήσουν σιγά – σιγά στην αφύπνιση του ασθενή, χωρίς, ωστόσο, ο ίδιος προς το παρόν να δείχνει ότι ανταποκρίνεται.

Το επίπεδο της συνείδησής του δεν είναι τέτοιο που να αντιδρά σε ερεθίσματα, όπως σημειώνουν, ωστόσο, οι ίδιοι δεν εγκαταλείπουν και δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

Δεν αποκλείεται, όπως λένε, τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη που να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα