Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για την σύζυγό του – Τι θα κάνει μετά τον “Σασμό”

Διαβάζεται σε 4'
Δημήτρης Λάλος
Δημήτρης Λάλος

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο και την κόρη τους προχώρησε ο Δημήτρης Λάλος, ενώ αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (21/12) ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, και την τρυφερή σχέση με την κόρη του, ενώ αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ο αγαπημένος Μαθιός της επιτυχημένης σειράς “Σασμός”, δήλωσε για τη γνωριμία με την σύζυγό του:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, σε προσωπικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει, εκτός από το ότι έχει ένα δικό της θέατρο και είναι βραβευμένη για την υποκριτική. Ως άνθρωπος όμως όλα αυτά τα συνδυάζει με έναν τρόπο, που όταν αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί, δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ».

«Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει» δήλωσε.

Δημήτρης Λάλος: Η τρυφερή σχέση με την κόρη του

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση της κόρης του, άλλαξε ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα γύρω του.

«Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθω ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Έχεις χαρεί, λυπηθεί, έχεις ζήσει. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

Και πρίσθεσε: «Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια. Υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που είναι μαζί μου».

Δημήτρης Λάλος: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στον “Σασμό” εδώ και τρεις σεζόν, είπε για τα επαγγελματικά του:

«Στο θέατρο έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω υπάρξει και θεατράρχης, θεατρώνης, θιασάρχης, σκηνοθέτης, ηθοποιός. Έχω δουλέψει στο μπαρ του θεάτρου, έχω δουλέψει στο ταμείο, έχω κάνει ταξιθεσία. Κάπως το κυκλώνω το όλο πράγμα».

«Νομίζω ότι το επόμενο πράγμα θα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου concept, το οποίο να έχει να κάνει με την τηλεόραση ή ίσως το σινεμά. Δηλαδή να γράψω ένα έργο, να δημιουργήσω, να «γεννήσω» την ίδια την ιδέα. Αυτό νομίζω ότι είναι το επόμενο που θέλω να κάνω», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Πολλοί νομίζουν ότι το να είσαι ηθοποιός είναι περίπατος. Αν δεν είχα φάει τα μούτρα μου, δεν θα έπαιζα τον Μαθιό όπως τον παίζω τώρα. Έγινα καλύτερος ηθοποιός, όταν κατάλαβα τον «σταυρό» του σκηνοθέτη. Ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι ο καλύτερος ηθοποιός της παρέας».

Ωστόσο, ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε πως αν ο “Σασμός” συνεχίσει για τέταρτη σεζόν, τότε θα συμμετάσχει, γιατί νιώθει κομμάτι της σειράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα