Δημήτρης Μακαλιάς: “Κοιμίζω τον γιο μου με μάσκα La Casa de papel”

Δημήτρης Μακαλιάς: “Κοιμίζω τον γιο μου με μάσκα La Casa de papel”
Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη GLOMEX

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν καλεσμένοι της Σίσσυς Χρηστίδου και της παρέας της και μίλησαν για το παιδί τους, τη σχέση τους και την καριέρα τους.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν καλεσμένοι της Σίσσυς Χρηστίδου και της παρέας της και μίλησαν για το παιδί τους και το πως είναι να είναι γονείς, για το πως είναι σαν ζευγάρι, για την καριέρα τους στην τηλεόραση και στο θέατρο και πολλά άλλα.

Ο Δημήτρης και η Αντιγόνη μίλησαν για το παιδί τους, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο τους κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Μάλιστα, τώρα που ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό οι γονείς παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, καθώς έχουν περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

Όπως είπαν στην εκπομπή της Σίσσυ οι ρόλοι στην οικογένειά είναι πολύ καλά μοιρασμένοι, με την Αντιγόνη να είναι αυτή που διασκεδάζει το παιδί ενώ με τον Δημήτρη να το ηρεμεί, βεβαία όχι όταν τον βάζει για ύπνο με μάσκα “La casa de Papel”, όπως με χιούμορ παραδέχτηκε.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και σαν ζευγάρι. Έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον, απολαμβάνουν να συζητάνε καθώς και να περνάνε χρόνο μαζί ακόμα και στη δουλειά.

Παραδέχτηκαν πως υπάρχουν και τσακωμοί ακόμα και στη δουλειά, αλλά το ζευγάρι τους αντιμετωπίζει με χιούμορ, ενώ η Αντιγόνη αποκάλυψε πως συνήθως αυτή είναι που κάνει το πρώτο βήμα για να “σώσει” έναν τσακωμό. Βέβαια, όσο γρήγορα τσακώνονται τόσο γρήγορα τα βρίσκουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα