Διονύσης Ατζαράκης: Η επανάσταση, η “ζωάρα” με τις καλόγριες και το celebrity crush του

Διαβάζεται σε 3'
Διονύσης Ατζαράκης
Διονύσης Ατζαράκης glomex

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Διονύσης Ατζαράκης στο “Night Out”, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.

Τον Διονύση Ατζαράκη υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/03) στο “Night Out” ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο γνωστός stand up comedian μίλησε για όλα.

Ο γνωστός κωμικός, ο οποίος με καυστικό χιούμορ σχολιάζει συχνά την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και πολλά κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, μίλησε αρχικά για τα παιδικά του χρόνια και τις σπουδές του, αλλά και την επανάσταση που έκανε για να φύγει από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε ως μαθητής.

Έφυγα από εκεί, έκανα την επανάστασή μου ήμουν σε ένα καταπιεστικό σχολείο στον Καρέα και κάθε φορά λέω ότι στενοχωριέμαι που έχει κλείσει γιατί δεν μπορώ να τους κάνω πλέον δυσφήμιση για να κλείσουν. Ήταν αυτά τα στερεοτυπικά σχολεία που βλέπουμε στις ταινίες, τύπου Ματίλντα που ταλαιπωρούσαν τα παιδάκια, ‘βγάλε το χέρι σου να σε βαρέσω με τον χάρακα‘. Γύρω από το σχολείο είχαμε 1995, μέσα στο σχολείο 1965″, είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Ατζαράκης.

Η “επανάσταση” τον βρήκε σε ένα άλλο ιδιωτικό σχολείο με καλόγριες, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως “εκεί έκανα ζωάρα πια, ήμουν χαλαρός. Είναι πολύ οξύμωρο το γεγονός ότι στις καλόγριες ήταν πολύ πιο χαλαρά και πολύ πιο ωραία και άνετα μαθητικά χρόνια από ότι ήταν στο προηγούμενο σχολείο που δεν είχε καλόγριες και ήταν πιο καταπιεστικό”.

Ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του ζωή, κάτι που φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου, απάντησε: “Δεν έχω αυτοσκοπό να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αλλά αν δω ότι με
μία κοπέλα μου βγαίνει, εννοείται θα το κάνω”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, μεταξύ αυτών και ποιο είναι το celebrity crush του αλλά και γιατί αφήνει… μούσια.

“Celebrity crush αυτή τη στιγμή… η Μάργκο Ρόμπι δεν θα της έλεγα ‘όχι’ βρε παιδί μου!”, είπε ο κωμικός ενώ σε ερώτηση για το ποια αφίσα είχε στο δωμάτιό του, ο Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε πως παλαιότερα το celebrity crush του ήταν η Δέσποινα Βανδή.

Τέλος, ο ίδιος μοιράστηκε τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και μία μίνι σειρά με πολλά στοιχεία δράσης, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι και θα παιχτεί την επόμενη σεζόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα