Ατζαράκης και Σωτηροπούλου τρολάρουν επικά τον σεξισμό που βιώνουν οι γυναίκες

Διαβάζεται σε 2'
Διονύσης Ατζαράκης Τόνια Σωτηροπούλου
Διονύσης Ατζαράκης Τόνια Σωτηροπούλου YouTube

Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι το τελευταίο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη και μέσα σε λίγα λεπτά ακούγονται μαζεμένες οι πιο σεξιστικές και στερεοτυπικές ερωτήσεις που καλό είναι να μην γίνονται πια.

Ημέρα Γυναίκας σήμερα και ο Διονύσης Ατζαράκης… πήρε συνέντευξη από μία γυναίκα καριέρας, ζητώντας από εκείνη να μας βοηθήσει να δούμε τη δική της πλευρά και να μας μιλήσει για τις δυσκολίες που βιώνει από τη δική της θέση.

Επιστρατεύοντας το καυστικό και ευφυές χιούμορ του, ο γνωστός κωμικός συναντά την “απαστράπτουσα καρδιοχειρουργό” Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία συμβολίζει κάθε γυναίκα που έχει δεχθεί ή δέχεται σεξιστικές και στερεοτυπικές ερωτήσεις και συμπεριφορές, απλά και μόνο λόγω του φύλου της, κάνοντάς της όλες τις λάθος ερωτήσεις που θα μπορούσε μέσα σε μόλις τριάμισι λεπτά.

Σαν μια γυναίκα καριέρας τι συμβουλή θα δίνατε στα κορίτσια που ονειρεύονται μία μέρα να γίνουν γυναίκες γιατροί;“, ξεκινάει ο “ρεπόρτερ” Ατζαράκης με τη γιατρό να του απαντά πως θα μπορούσε απλά να πει “γιατροί” και εκείνον να “ξαναχτυπά” λέγοντας: “Και πώς θα το ξεχωρίζω από τους κανονικούς γιατρούς;“.

Οι σεξιστικές ερωτήσεις πέφτουν βροχή, με μερικές από αυτές να είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, “παιδάκια έχετε;” ή “με τη μαγειρική πώς τα πάτε;” και “αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι;“, ενώ ο Διονύσης Ατζαράκης πιάνει την καραμέλα του “πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μία γυναίκα“.

Μάταια προσπαθεί η γιατρός να τον πείσει να της κάνει μία ερώτηση που θα της έκανε αν ήταν άντρας, ενώ ο ρεπόρτερ κλείνει πανηγυρικά τη συνέντευξη ρωτώντας τη πώς αντιδρά “όταν είναι εκείνες οι μέρες του μήνα”.

“Χρόνια Πολλά γυναίκες, μας κάνετε τη ζωή πατίνι αλλά σας αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε για ισότητα και τέτοια”, καταλήγει καυστικά στο ανατριχιαστικά εύστοχο βίντεο ο Διονύσης Ατζαράκης ζητώντας μάλιστα και μία γυναίκα να έρθει να καθαρίσει!

Διονύσης Ατζαράκης: Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα