Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη ατάκα από διάσημη make-up artist

Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη ατάκα από διάσημη make-up artist
Ελένη Φουρέιρα NDP PHOTO AGENCY

Η διάσημη make-up artist Nikkie de Jager, γνωστή ως Nikkie Tutorials, αποθέωσε την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και δήλωσε μεγάλη φαν της.

Το εγκώμιο της Ελένης Φουρέιρα έπλεξε μια από τις πιο διάσημες makeup artists στον κόσμο, που έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών stars του εξωτερικού, αφήνοντας άναυδο ακόμα και τον δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη.

Ο λόγος για την Nikkie de Jager, που είναι γνωστή στο YouTube και τα social media ως Nikkie Tutorials και, μεταξύ άλλων, έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της Lady Gaga και της Kim Kardashian.

Σε συνέντευξη στο μεγαλύτερο site για την Eurovision, η Nikkie ρωτήθηκε σε ποια συμμετοχή από όλες θα ήθελε να είχε επιμεληθεί το makeup και εκείνη απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη… της Ελένης Φουρέιρα! «Είναι… Fuego, την αγαπώ!», πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παγκόσμιου φήμης beauty blogger αποθεώνει την «εκρηκτική» performer. Το 2018, πριν η Ελένη Φουρέιρα «μαγέψει» την Ευρώπη με την εμφάνισή της, η Nikki την είχε χαρακτηρίσει ως το girl crush της Eurovision και είχε κάνει Instagram live μαζί της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα