Ελένη Φουρέιρα: Συγκίνηση στα MAD VMA 2023 – Η αναφορά στον γιο της και το flashback της εγκυμοσύνης

Ελένη Φουρέιρα: Συγκίνηση στα MAD VMA 2023 – Η αναφορά στον γιο της και το flashback της εγκυμοσύνης
Ελένη Φουρέιρα Instagram / @foureira

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι ήταν έγκυος στον γιο της, με το κοινό των MAD VMA να την αποθεώνει. Θερμά χειροκροτήματα όταν μίλησε για τη μητρότητα.

Για 20η χρονιά επέστρεψαν τα MAD VMA, τα οποία φέτος διεξάγονται στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση ήταν, φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει ένα μοναδικό act με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και για να παραλάβει τα βραβεία της.

Κατά τη βράβευσή της, η διάσημη τραγουδίστρια συγκινήθηκε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον γιο της, που ήρθε στη ζωή πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε και πότε ακριβώς είχε μάθει πως είναι έγκυος, κάνοντας ένα flashback στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα ενώ ευχαριστούσε τους συνεργάτες και την οικογένειά της αποκάλυψε πως πέρυσι τέτοιο καιρό και δύο μέρες πριν ερμηνεύσει πρώτη φορά επί σκηνής το “El telephone”, είχε μάθει πως είναι έγκυος.

“Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το “El telephone”, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα” αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Επίσης, κατά την παραλαβή του βραβείου της “Γυναίκα pop καλλιτέχνης”, η ίδια είπε: Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου, όχι ίσως βασικά είναι η πιο σημαντική”.

Και στις δύο περιπτώσεις – αναφορές της στη μητρότητα, το κοινό ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα και την αποθέωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα