Ελένη Μενεγάκη: Η throwback φωτογραφία με την κόρη της Λάουρα, που έγινε 19 χρονών

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη PAPADAKIS PRESS

Γενέθλια έχει η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα, και η παρουσιάστρια της ευχήθηκε στον “αέρα” της εκπομπής, αλλά και στο Instagram με ένα τρυφερό καρέ.

Γενέθλια έχει σήμερα, Παρασκευή (09/02), η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η Λάουρα, η οποία έκλεισε τα 19 της χρόνια.

Η μητέρα της, της ευχήθηκε μέσω της εκπομπής “Ελένη” στο MEGA, ενώ, την ίδια στιγμή, είπε “χρόνια πολλά” και στον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, που έχει κι εκείνος γενέθλια την ίδια μέρα.

«Σήμερα είναι η ημέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε έναν συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά: «αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με σένα έχει γενέθλια το παιδί μου. Το ένα από τα τέσσερα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Παιδί μου εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, έχει εκεί συνέχεια το μυαλό της. Πουθενά αλλού! Σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη… Τι να κάνουμε… Παιδιά συγγνώμη» είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όταν ήταν παιδάκι.

«Χρόνια πολλά ΛΑΟΥΡΑ !!! Παιδιιιιιιιιι μου» έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να εύχονται, επίσης, στην κόρη της.

Η Λάουρα είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη. Την απέκτησε το 2005 με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα