Ελένη Ράντου: “Ο Βασίλης με ερωτεύτηκε από έναν εμετό”

Διαβάζεται σε 2'
rantou
Ελένη Ράντου glomex

Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία από το πρώτο ραντεβού της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, εξηγώντας πώς το σίχαμα έγινε τρυφερό.

Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ελένη Ράντου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) στο “Τhe 2Night Show” σε μία συνέντευξη εξομολόγηση για τα πάθη και τον έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά πως πέρα από το κάπνισμα, δεν έχει άλλα πάθη στη ζωή της, παραδέχθηκε όμως πως δεν θα ίσχυε το ίδιο, αν άφηνε ελεύθερο τον εαυτό της.

“Είμαι φανατική καπνίστρια, μπορεί να είναι ατμός τώρα αλλά έχω μία σχέση μεγάλης εξάρτησης με αυτό. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου όμως θα ήμουν ‘χαρτόμουτρο’. Τρελαίνομαι για τον τζόγο! Μπαίνω πολύ παθιασμένα σε αυτό, δεν είναι μόνο ξεκούραση, είναι ότι θα γυρίσω την τύχη, είμαι πιο ισχυρή από την τύχη. Είμαι αρρωστάκι. Δεν το κάνω όμως ποτέ, με έχει σώσει το ότι είμαι control freak”, δήλωσε η Ελένη Ράντου.

Όσο για το ποτό η ίδια σχολίασε πως προσπάθησε πολύ να το μάθει, όμως ποτέ δεν το κατάφερε, καθώς όπως είπε, κάνει αμέσως εμετό.

Με αφορμή την παραπάνω πληροφορία, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία από το πρώτο της ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, εκείνος είχε φέρει όλη την παρέα του μαζί και εγώ ήμουν μόνη μου. Έπιναν όλοι, προσπάθησα και εγώ να κάνω ότι πίνω, στο δεύτερο άρχισα τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του. Δεν το έπλυνε ποτέ για 15 ημέρες, μου είχε πει δεν θα το πλύνω ποτέ γιατί είναι ο δικός σου εμετός. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι θα κρατήσει περισσότερο. Πώς το σίχαμα γίνεται τρυφερό. Νομίζω ότι κατάλαβε την αγωνία μου να πιω ενώ δεν πίνω και του φάνηκε πολύ τρυφερό“, είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Ελένη Ράντου σχολίασε πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήρθε στη ζωή της όταν εκείνη έχασε τον πατέρα της και έτσι ένιωσε έντονα μία πατρική φιγούρα, λέγοντας μάλιστα πως “γιατί μόνο μια πατρική φιγούρα θα μπορούσε να ερωτευτεί τον εμετό σου. Θα δει πίσω αυτό, δεν θα σε σιχαθεί. Θα πει ‘τι τράβηξε το πουλάκι μου από το άγχος του‘”.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα