Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Οι σέξι πόζες με βινύλ και δαντέλα – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η διάσημη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με πλάνα από τη νέα της φωτογράφιση, ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας “Strictly Confidential”.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ξέρει πώς να “μαγνητίζει” τα βλέμματα και το καταφέρνει πάντοτε με τις εμφανίσεις της, είτε αυτές είναι φυσικές είτε διαδικτυακές.

Η 58χρονη διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις επαγγελματικές της δουλειές, καθώς και από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με πλάνα από την φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό, όπου έδωσε συνέντευξη για την νέα ταινία “Strictly Confidential” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο 22χρονος γιος της, Ντάμιαν, η οποία χαρακτηρίζεται ως ένα “αισθησιακό θρίλερ με διαβολικές ανατροπές”, ενώ περιλαμβάνει και μια ερωτική σκηνή με τη μητέρα του και μία γυναίκα.

Στα καρέ από την φωτογράφιση, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρει με ένα σέξι φόρεμα, που αποτελείται από μαύρη δαντέλα στο πάνω μέρος και κόκκινο βινύλ στο κάτω μέρος, με την εμφάνισή της να είναι ιδιαίτερα σέξι.

“Μιλώντας για τα πάντα σχετικά με το “Strictly Confidential” με την υπέροχη Σάρα Μπέιλι για την Τelegraph ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας “Strictly Confidential” στις 13 Μαΐου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το περιοδικό κυκλοφορεί αύριο. Σας ευχαριστούμε” έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα