Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε από την εφηβεία

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε από την εφηβεία
Μέριλυν Μάνσον Και Ρέιτσελ Γουντ youtube printscreen

"Η αποπλάνηση άρχισε όταν ήμουν ακόμη έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε στην υποταγή", αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Αμερικανή ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές σε μια κακοποιητική σχέση την οποία είχε βιώσει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της.

Η 33χρονη πλέον Γουντ αποφάσισε να κατονομάσει τον άνθρωπο που την κακοποιούσε, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. Ο λόγος για το μουσικό είδωλο Μέριλιν Μάνσον, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Μπράιαν Γουόρνερ.

Ήταν το μακρινό 2007 όταν αποκαλύφθηκε ότι ο τότε 38χρονος Μάνσον διατηρούσε σχέση με την 19χρονη Γουντ, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την καλλιτέχνιδα Ντίτα φον Τιζ.

Τον Ιανουάριο του 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, επτά μήνες αργότερα όμως τα ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Να σημειωθεί ότι το 2010 εγκαινιάστηκε στην Αθήνα έκθεση ζωγραφικής του Μέριλυν Μάνσον, με τον τίτλο “Hell, Etc.”. Η έκθεση είχε θέμα “Γκροτέσκ”, με τον Μέριλιν Μάνσον να δηλώνει πως εμπνεύστηκε από την ηθοποιό και αρραβωνιαστικιά του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Σήμερα η Γουντ κατηγορεί τον τραγουδιστή ότι την αποπλάνησε όταν ήταν ακόμα έφηβη, τονίζοντας ότι ο Μάνσον είναι ένας επικίνδυνος άνδρας.

“Το όνομα του βασανιστή μου είναι Μπράιαν Γούορνερ, που ο κόσμος τον γνωρίζει ως Μέριλυν Μάνσον. Η αποπλάνηση άρχισε όταν ήμουν ακόμη έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε στην υποταγή. Ως εδώ ήταν να ζω με τον φόβο των αντιποίνων, του εκβιασμού και της συκοφαντίας. Είμαι εδώ για να ξεσκεπάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και να εγκαλέσω όλες τις βιομηχανίες που τον διευκόλυναν, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Στέκομαι δίπλα στα πολλά θύματα που πλέον δεν θα σιωπούν”, έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα