Έξαλλη η Τούνη: Αεροπορική τής κλείδωσε τη βαλίτσα κι αναγκάστηκε να τη σκίσει

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη εκνευρίστηκε με αεροπορική εταιρεία, που έβαλε άγνωστο στην ίδια κωδικό στην βαλίτσα της, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να την ανοίξει. Το βίντεό της.

Νευριασμένη εμφανίστηκε σε βίντεό της στο TikTok η Ιωάννα Τούνη, λόγω ενός περιστατικού που της συνέβη μετά από ταξίδι της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής influecer επέστρεψε από την απόδραση που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη στην Ιταλία, και συνειδητοποίησε πως η βαλίτσα της ήταν κλειδωμένη, χωρίς, ωστόσο να την έχει κλειδώσει η ίδια.

Η Ιωάννα Τούνη κατήγγειλε πως κάποιος από την αεροπορική εταιρεία έβαλε κωδικό στην κλειδαριά της βαλίτσας της, χωρίς να την ενημερώσει – ούτε για την κίνηση ούτε για τον αριθμό του κωδικού – με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να την ανοίξει.

“Τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι μου, να ξέρετε. Έχουμε φτάσει σπίτι μας, ο Δημήτρης προσπαθεί να ανοίξει τη βαλίτσα μου. Κάποιος από την αεροπορική αποφάσισε να κλειδώσει την βαλίτσα με κωδικό που δεν γνωρίζω. Πρακτικά αυτή τη στιγμή πρέπει να σκίσω τη βαλίτσα με μαχαίρι για να πάρω τα πράγματά μου. Το πρωί έχω πάλι πτήση, οπότε λογικά θα πετάξω με σακούλα σκουπιδιών γιατί δεν έχω άλλη βαλίτσα. Έχω άπειρα νεύρα!” είπε η ίδια στο βίντεο.

Στη συνέχεια, όπως έδειξε η Ιωάννα Τούνη, αναγκάστηκε να σκίσει με ψαλίδι την βαλίτσα της, για να πάρει τα πράγματά της.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

@j.touni Εσύ πως θα αντιδρούσες; Τι να κάνω τώρα για να βρω το δικαιο μου;;🥹🥹 ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα