Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρώτη “καλημέρα” μετά τον θάνατο του πατέρα της

Διαβάζεται σε 2'
Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρώτη “καλημέρα” μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας και αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της έναρξης στον πολυαγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή.

Μία εβδομάδα μετά και με την απώλεια του πατέρα της να έχει βυθίσει την ίδια και την οικογένειά της στο πένθος, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της “Fay’s Time“.

Η γνωστή παρουσιάστρια αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της έναρξης της εκπομπής στον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα ξαφνικά, στον ύπνο του, χωρίς δεν είναι γνωστό εάν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φανερά συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή απευθύνθηκε αρχικά στο τηλεοπτικό κοινό ευχαριστώντας για την αγάπη, τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε αυτές τις ημέρες και πρόσθεσε: “Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε τον χρόνο, και έχοντας εσάς το κυριότερο προχωράμε”.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πατέρα της λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις, είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα, θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ”.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής της

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα