Φουρέιρα: “Δεν απόλαυσα την Eurovision – Ήμουν στρατιώτης”

Φουρέιρα: “Δεν απόλαυσα την Eurovision – Ήμουν στρατιώτης”
Η Ελένη Φουρέιρα Glomex

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για το άγχος της κατά την περίοδο της Eurovision αλλά και το πώς βίωσε την όλη διαδικασία.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της Eurovision, το άγχος και την επιτυχία της.

“Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την έχω απολαύσει. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά. Στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα.

Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν έφτασε η στιγμή του τελικό και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα ένα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει.

Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω.

Μετά την Eurovision, ήταν η περίοδος που ωρίμασα σαν άνθρωπος και είπα ότι ‘ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να μην απολαύσει τη στιγμή'”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα