Γέννησε η Βίκυ Κάβουρα – Το φύλο και το όνομα του μωρού

Διαβάζεται σε 2'
Βίκυ Κάβουρα
Βίκυ Κάβουρα Instagram / @vicky_kavoura

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Βίκυ Κάβουρα, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να γίνεται για δεύτερη φορά πατέρας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και στέλνοντας τις ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

“Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει!” έγραφε, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση.

Σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει ένα γιο από τον γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

Η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού

Το πρωί της Παρασκευής (31/05) η Τίνα Μεσσαροπούλου από την εκπομπή “Happy Day” δήλωσε πως μίλησε με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα και μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, Ματθίλδη, την οποία γνωρίζει πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας πως το μωρό θα πάρει το όνομά της.

“Χθες γέννησε η Βίκυ Κάβουρα, πήγαν όλα καλά. Μίλησα με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα. Μοιάζει στον Γιώργο Τζαβέλλα. Ρώτησα αν θα πάρει το όνομα της και μου είπε ναι. Ματθίλδη. Τον έχει μεγαλώσει τον Γιώργο με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ τον ξέρω από παιδάκι τον Γιώργο” είπε η δημοσιογράφος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα