Γερμανού για Γεωργούλη: “Εμείς δεν είμαστε με τους φίλους μας, είμαστε με την αλήθεια”

Γερμανού για Γεωργούλη: “Εμείς δεν είμαστε με τους φίλους μας, είμαστε με την αλήθεια”
Ναταλία Γερμανού glomex

Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και "τελειώνει" μια και καλή τα σχόλια του "τι θα πει και αυτή τώρα που είναι φίλη του;".

Τη δική της θέση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό
μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του “Καλύτερα δε Γίνεται” η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, η οποία συνδέεται με στενή φιλία με τον ευρωβουλευτή και τον έχει καλέσει αρκετές φορές στην εκπομπή της, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της μετά από τα μηνύματα και τα σχόλια που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βασικό ερώτημα το “τι θα πει και αυτή τώρα που είναι φίλη του;“, κάτι που είδαμε να συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες.

“Να σας πω το εξής, τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων γιατί και οι προηγούμενοι περίπου φίλοι μου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια που κατά καιρός τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, άλλοι καταδικάστηκαν για κάποιους άλλους εκκρεμεί κλπ κλπ. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια καταγγελία από μια σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι δεν κάνει την υπεράσπιση κανενός, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι η φύση του συγκεκριμένου επαγγέλματος και της τηλεόρασης, όπου “έρχονται αυτοί οι άνθρωποι, τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε, σήμερα εσένα, αύριο εσένα, σε έναν χρόνο θα ακούμε για άλλους που τους φέραμε πέρυσι. Και πάλι θα μας ανεβάζετε φωτογραφίες και θα λέτε ‘κοίτα τα ξεφτιλίκια σου‘. Δουλειά είναι“, ανέφερε η παρουσιάστρια, ενώ κλείνοντας το θέμα δήλωσε πως ως εκπομπή αλλά και εκείνη προσωπικά, “δεν είμαστε με τους φίλους μας, εμείς είμαστε με την αλήθεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα