Γιάννης Μπέζος: “Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη”

Γιάννης Μπέζος: “Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη”
Ο Γιάννης Μπέζος glomex

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τις φοβίες των ηθοποιών, αλλά και για την.. ανθρώπινη βλακεία, η οποία -όπως τόνισε- είναι αήττητη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “φλΕΡΤ” βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/6) ο Γιάννης Μπέζος, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τις φοβίες των ηθοποιών, αλλά και για την.. ανθρώπινη βλακεία.

“Όσο περνούν τα χρόνια, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κρατάς ζεστή την καρδιά και τη ματιά και την ψυχή και να μην φοβάσαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει. Φοβόμαστε τους συναδέλφους μας, το συνάφι μας είναι σαν τις παρέες των νέων, η γοητεία είναι σαν είναι ελεύθερος”, δήλωσε ο Γ. Μπέζος.

Στην ερώτηση σχετικά με το πώς θα ήθελε να ήταν ο κόσμος μας, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Γενικά δεν ονειρεύομαι, σχεδιάζω. Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά είναι κάτι που φοβάμαι πως έχω ηττηθεί κατά κράτος. Πρέπει να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα